Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mit álmodtatok...

Kamaszok! Mit álmodtatok utoljára? Miről szoktatok álmodni?

Figyelt kérdés

Ha rosszat álmodtok mit csináltok mikor felébredtek az álom miatt??

Szoktatok álmotokban valami "furát" csinálni??(Pl. beszéd,kiabálás, intenzív mozgás stb..)

Nemet és kort is:)

(Természetesen nem a jövőbeli álmokra hanem az éjszakai álmokra gondolok:))

2010. dec. 19. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Legutóbb azt álmodtam, hogy egy barátnőmmel menekülünk az osztrákok elől egy aluljáróban lévő nukleáris kukoricamezőn xD És a barátom megmentett minket, én hősöm(L)

13/L

2010. dec. 19. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Én legutóbb azt álmodtam, h azt a fiút ölelgettem, aki nekem nagyon tetszik <3

11/L

2010. dec. 19. 19:13
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Én nagyából megálmondtam a mai napomat.. -.-

gondolom ma meg a holnapi napomat..

amúgy nem pontosan csak 1-2 dolgot és másnap meg óránként de javum van,mostmár tudom miért :D:D

2010. dec. 19. 19:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt álmodtam hoyg jöttek az unokatesómék akik messze laknak és nyagyo ritkan latom okat bar mar nem tul fiatalak(18,23kb.)és hoztak karácsonyi ajándékot.Nekem es csomó sminket minden félét,anyunak parfümöt,és apu(gondolom)kapott:volt egy nagy hosszu doboz kb 1 meteres es abba ilyen likőrök,meg pálinkák,meg ilyesmik voltak..

Tudom hülyeség,de hát ezt álmodtam xD

Nem nagyon szoktam beszélni álmomba meg ilyesmi.De egyszer volt olyann h feláltam elmondtam egy verset,meghajoltam és visszafeküdtem :D

2010. dec. 19. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt, hogy a Rabócsi ringre kimentünk a helyi supermotos hülyegyerekekkel és versenyeztünk... :D 16f Aki érti érti, aki nem nyalja meg.
2010. dec. 19. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én? hááát.. elég sok mindent! xD De ami nemrég volt és emlékszem rá:

Barátnőmmel Hitlerről beszélgettünk lefekvés előtt MSN -en. És azt álmodtam h ilyen retro kocsiban ülünk, barátnőm vezet, kezemben 1 zacskó tepertő merthogy anyám küldi Hitlernek. XD Megérkeztünk, bementünk Hitlerhez, aki TV -t nézett 1 poros szobában 1 poros fotelból. Mögötte a kanapém rajta a KEDVENC takarómmal. Beszélgettünk Hitlerrel hogy, hogy van stb... stb.. aztán mentünk ki. A tepertőt elfelejtettük és és mondtam a barátnőmnek h szálljon be a kocsiba és várjon. Vittem a tepertőt. A TV szobában nem volt Hitler, felkaptam a takarót, és megkerestem Hitlert.

Ezt mondtam: Ő... Itt ez a tepertő anyám küldi! de ezt a takarót ha nem baj magammal viszem...

Ekkor Hitler iszonyat b*zis hangon megszólal:

Ez az én takarócskám! Én szoktam vele takarózni!

Erre én:

De ezt most elviszem és kész...

Ekkor Hitler 1 poros baseball ütővel megpróbált leütni, de sikerült elhajolnom. Elkezdem futni kifele a kocsihoz, de Hitler a kapunál beért. Ekkor 1 kis dulakodás után, a kezébe nyomtam a tepertőt, a hátsóülésre pattantam, és ezt mondtam:

Taposs bele! Gyorsan!

Ekkor barátnőm és és elhajtottunk, Hitler meglepetten (és mérgesen) nézett, majd felébredtem... XD

14/L

2010. dec. 20. 01:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát annyira nem emlékszem, de ennyire biztosan:

Valami táborba voltam , és aki tetszik az is. DE idén a táborba VICCBŐl megkérték a kezem, azt ő is ott volt. Na szóval voltam én lány, meg az ismerősöm , és 4 fiú. Aztán elmentünk hegyet mászni (ami mellesleg jégkrémből volt) , Amikor felértünk , akkor beültünk a moziba , de nem tudom mit néztünk. És itt ébredtem fel.

2010. dec. 20. 16:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Én legutóbb azt álmodtam, hogy nagyon szépen rajzoltam és ismertem Wolf Kati-t (X-Faktor) és annyira tetszettek neki a rajzaim, hogy Janicsák Vecának (X-Faktor kedvenc:$<3) megakarta mutatni.. és mire mondott volna valamit Veca a rajzaimra felébredtem.. :DDD
2010. dec. 21. 21:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Én azt álmodom majdnem minden éjjel, hogy a Rihannával találkozok, elmegyek a koncertjére, a testvére vagyok, stb... :)) Ha rosszat álmodok én csak forgolódni szoktam ^^
2010. dec. 29. 00:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja és 13L vagyok :)
2010. dec. 29. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!