Kamaszok! Mit álmodtatok utoljára? Miről szoktatok álmodni?
Ha rosszat álmodtok mit csináltok mikor felébredtek az álom miatt??
Szoktatok álmotokban valami "furát" csinálni??(Pl. beszéd,kiabálás, intenzív mozgás stb..)
Nemet és kort is:)
(Természetesen nem a jövőbeli álmokra hanem az éjszakai álmokra gondolok:))
Legutóbb azt álmodtam, hogy egy barátnőmmel menekülünk az osztrákok elől egy aluljáróban lévő nukleáris kukoricamezőn xD És a barátom megmentett minket, én hősöm(L)
13/L
Én legutóbb azt álmodtam, h azt a fiút ölelgettem, aki nekem nagyon tetszik <3
11/L
Én nagyából megálmondtam a mai napomat.. -.-
gondolom ma meg a holnapi napomat..
amúgy nem pontosan csak 1-2 dolgot és másnap meg óránként de javum van,mostmár tudom miért :D:D
Azt álmodtam hoyg jöttek az unokatesómék akik messze laknak és nyagyo ritkan latom okat bar mar nem tul fiatalak(18,23kb.)és hoztak karácsonyi ajándékot.Nekem es csomó sminket minden félét,anyunak parfümöt,és apu(gondolom)kapott:volt egy nagy hosszu doboz kb 1 meteres es abba ilyen likőrök,meg pálinkák,meg ilyesmik voltak..
Tudom hülyeség,de hát ezt álmodtam xD
Nem nagyon szoktam beszélni álmomba meg ilyesmi.De egyszer volt olyann h feláltam elmondtam egy verset,meghajoltam és visszafeküdtem :D
Én? hááát.. elég sok mindent! xD De ami nemrég volt és emlékszem rá:
Barátnőmmel Hitlerről beszélgettünk lefekvés előtt MSN -en. És azt álmodtam h ilyen retro kocsiban ülünk, barátnőm vezet, kezemben 1 zacskó tepertő merthogy anyám küldi Hitlernek. XD Megérkeztünk, bementünk Hitlerhez, aki TV -t nézett 1 poros szobában 1 poros fotelból. Mögötte a kanapém rajta a KEDVENC takarómmal. Beszélgettünk Hitlerrel hogy, hogy van stb... stb.. aztán mentünk ki. A tepertőt elfelejtettük és és mondtam a barátnőmnek h szálljon be a kocsiba és várjon. Vittem a tepertőt. A TV szobában nem volt Hitler, felkaptam a takarót, és megkerestem Hitlert.
Ezt mondtam: Ő... Itt ez a tepertő anyám küldi! de ezt a takarót ha nem baj magammal viszem...
Ekkor Hitler iszonyat b*zis hangon megszólal:
Ez az én takarócskám! Én szoktam vele takarózni!
Erre én:
De ezt most elviszem és kész...
Ekkor Hitler 1 poros baseball ütővel megpróbált leütni, de sikerült elhajolnom. Elkezdem futni kifele a kocsihoz, de Hitler a kapunál beért. Ekkor 1 kis dulakodás után, a kezébe nyomtam a tepertőt, a hátsóülésre pattantam, és ezt mondtam:
Taposs bele! Gyorsan!
Ekkor barátnőm és és elhajtottunk, Hitler meglepetten (és mérgesen) nézett, majd felébredtem... XD
14/L
Hát annyira nem emlékszem, de ennyire biztosan:
Valami táborba voltam , és aki tetszik az is. DE idén a táborba VICCBŐl megkérték a kezem, azt ő is ott volt. Na szóval voltam én lány, meg az ismerősöm , és 4 fiú. Aztán elmentünk hegyet mászni (ami mellesleg jégkrémből volt) , Amikor felértünk , akkor beültünk a moziba , de nem tudom mit néztünk. És itt ébredtem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!