Álmodtatok már írott szöveget? Ilyen filozófiai vagy tudományos kifejezésekkel álmodni?
A nyár óta második eset volt, hogy szöveget olvasok álmomban, dokumentumokat látok vagy könyvoldalakat. Ez volt a második eset, amikor a következő jelent meg: A posztulátum nem azonos az igazsággal, de magukban hordozzák egymás kioltásának a lehetőségét - ahogy azt reggel sikerült lejegyeznem.
Arra is kíváncsi lennék, ismerős-e ez valakinek valahonnan? Erről nekem a filozófia ugrik be, de nem is tudom, mikor találkoztam utoljára ezzel a posztulátum szóval. Hogy lehet ilyen elvont dolgot álmodni.
Az első szövegolvasós álmomban pedig egy angol háborús dokumentumot olvastam, műszaki rajzokkal, még a katonatiszt szerző neve is ott volt a papíron, de sajnos reggelre elillant a konkrét tartalommal együtt.
Szerepelt a filozófia egykoron a tantárgyaim között, a matekhoz nem értek, a háborús dolgok iránt sem érdeklődöm. De olyan, minta létező szövegek jönnének be.
Hű, ez nagyon izgalmas!
Gyakorold, hogy felébredj közvetlenül az álom után, legyen odakészítve toll-papír, és rögtön jegyezd le!
Ki tudja, mi sül még ki ebből...
igen, de egyből elfelejtem. viszont egyszer sikerült felírni, és az ilyen ezoterikus cucc volt:
"azért lélegzünk a gyomrunkon keresztül, hogy kicseréljünk az egész energiaháztartásunkat"
a tied jobb... :)
Ez nagyon durva! Tényleg írj le belőle minél többet.
Egyébként eszembe jut a városi legenda a srácról, aki begombázva rájött az "Élet Értelmére", majd leírta tudományos képletekkel egy A4-es papírra, majd a megvilágosodás biztos tudatában nyugovóra tért. Másnapra csak kusza rajzok meg olvashatatlan irkafirkák voltak a papíron. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!