Mit csináljak? Nem akarom odaadni! L/15
Elhiszem h ragaszkodsz hozzájuk,de anyukádat is megértem,mert azért ennyi macskát etetni nem kevés pénzbe kerül.Szerintem nyugodj bele,add oda a két cicát,7 már csak elég lesz neked is.Meg hát úgyis szaporodnak....
2011. aug. 26. 08:58
2/13 A kérdező kommentje:
Oké,hogy maradnak még lány cicáink és azok fognak szaporodni,de azok már nem lesznek ugyanolyanok mint a mostaniak. Mindegyiknek más a személyisége,van amelyik virgoncabb sokat játszik,van amelyik inkább nyugodtabb szeret heverészni,van amelyik nagyon ragaszkodik,van amelyik meg ink a többi macskával elvan,vagy akár magába,és ezért nehéz odaadni főleg h van amelyik már nem is olyan kicsi és már hozzámnőttek. :(
Mennyit fizet érte? :D
Tudod mennyibe kerülne ennyi macskának az eltartása?
Esetleg ha nem lesz pénzetek muszáj lesz eladni pár cicát.
Van még 7 (vagy inkább 6 mert a barátnődnek ígértél 1-et) akkor az baj? Nem elég hogy ennyi aranyos kis szőrgombóc vesz kerül és nyávog és te meg simizheted és játszhatsz velük? Ha olyan szépek kérd meg a néénit hogy válasszon egy csúnyát (már ha olyan egyáltalán létezik) vagy egy olyat amit kevésbé szeretsz.
Nekem is jó lenne egy kiscica. Olyan rohadtul aranyosak és pont aszthmás vagyok :(. De nem érdekel mert kell egy macska vagy egy Huskey (kutya :D). Az anyám meg az egyetlen kutya amit megengedne egy yorkshire de azok is rohadt aranyosak szerintem.
Mondd csak az anyukád nem ad többet? mert én elvinnék 1-et szívesen.
2011. aug. 26. 09:18
Nekem egy kölyökmacska kéne ami mind1 hogy lány vagy fiú. A Ragaszkodós lenne a legjobb mert az nem tudna eltűnni (Szerintem) :). Olyan rohadt mázlista vagy hogy mindjárt elmegyek a haverommal és lopok pár kóbor macskát :).
2011. aug. 26. 09:20
5/13 A kérdező kommentje:
Ha el is viszi azt a 2 cicát az a nő meg a bnőmnek odaadok egyet akk vége,senki többet 3-adszor! :D Szerencsére én nem vagyok allergiás se tollra,se szőrre úgyh akármilyen állatom lehet. Ráadásul az egyik cica megint terhes.
6/13 A kérdező kommentje:
Ja,am nem tom h mennyit fizetne érte,még nem volt erről szó.
7/13 A kérdező kommentje:
Egyébként nincsen "csúnya,, cicánk mindegyik másképp néz ki,persze van amelyiknek szebb a mintája mint a másiknak,de egyik se csánya.
8/13 A kérdező kommentje:
Olyan kegyetlenek vagytok, hisz írta, hogy azért nem mind egy mert mindet szereti :) Amúgy meg min. 4-5000 ft-ot kérj, hidd el ha feltennéd a netre akár még többet is kaphatnál egy sima házi cicáért is, hihetetlen, hogy az emberek mit meg nem vesznek :) Amúgy nekem egy cicám van, és ő antiszociális, de imádom :)
2011. aug. 26. 16:44
Barkóczi Máté: én is asztmás vagyok nekünk van 3 macskánk+1 kutya és jól vagyunk(öcsém is az) sőt én is allergiás vagyok a szőrére szerintem nyugodtan lehet macskád
a kérdés kiírójának szerintem is kérjél értünk 4-5 ezret mert mi is 4 ezerért vettünk kiscicát szerintem meg ha meg kéred a nőt akkor meg is látogathatod őket (:
2011. aug. 26. 17:39
Kapcsolódó kérdések: