Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondjak neki nem akarom,...

Mit mondjak neki nem akarom, hogy szakítson velem?

Figyelt kérdés
14/L vagyok 9.-es összejöttem egy 17 éves sráccal aki nagyon menő a suliban 2 hónapja járunk. Ő már nagyon azt akarja tőlem de én még nem. Most félek, hogy szakítani fog velem mit tegyek. Nem akarom, hogy szakítson velem mert amióta járunk én is nagyon népszerű lettem a 11.-esekkel lógok együtt és velük megyek bulizni is segítsetek mit tegyek???
2011. máj. 12. 21:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
ha azért szakítana veled mert nem fekszel le vele akkor én boldogan szakítanék vele.. ne csak arra kellj neki
2011. máj. 12. 21:47
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
ezt jol megmondtam..xd
2011. máj. 12. 21:47
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

Az elsőnek igaza van.

Annyit fűznék hozzá, ha csak meg akar fektetni, akkor is ki fog dobni napokon belül, ha már megkapta, amit akart. Megy, és keres egy másik naiv kislányt, aki lefekszik vele, hogy el ne hagyja.

Nyugodtan mondd meg neki, hogy te még nem szeretnél lefeküdni senkivel, és ha kellesz neki, akkor legyen türelmes.

Aki ezért szakít, az meg tényleg jobb, ha megy a levesbe.... egy ennyire fiatal lánytól meg alapból állati bunkóság elvárni, hogy két hónap után hanyattvágja magát.

Az viszont gáz, hogy az a legfontosabb, hogy menő, meg te is az lettél, és nem a szerelem.

2011. máj. 12. 21:49
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem Te mennél Balatonra a barátoddal? Ott még 3 hónapja vagytok együtt, és dúl a love... Na látod, ezért nem való egy 14 éves lány mellé egy 17 éves fiú. Ha nem akarod a dolgot, akkor ne is hagyd, hogy rád erőltesse, mert gy életen át bánhatod utána.
2011. máj. 12. 22:14
 5/21 A kérdező kommentje:
Milyen Balatonos dologról beszélsz???
2011. máj. 12. 22:16
 6/21 anonim ***** válasza:
78%

Jobban jársz, ha szakítasz ezzel...

17/F

2011. máj. 12. 22:34
 7/21 anonim ***** válasza:
82%

persze... ha azért szakít, mert nem akarsz szexelni, akkor szemét és felesleges rá pazarolni az időd...

de ha csak azért nem akarsz vele szakítani, mert népszerű vagy mellette, akkor te sem vagy jobb

2011. máj. 12. 23:11
 8/21 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem szereted, akkor minek vagy vele egyáltalán? Azért, hogy népszerű legyél, szánalom.
2011. máj. 12. 23:51
 9/21 anonim ***** válasza:
88%
Ha a népszerűség miatt nem akarod, hogy szakítson Veled, akkor ez nem szerelem!!!! Ha azért szakít, mert még várni akarsz a szexel, akkor jobb ha megy is a fenébe! De mint mondtam, ez nem szerelem!!!!!
2011. máj. 13. 07:09
 10/21 anonim ***** válasza:
79%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Erről beszélek, érdekes, itt is 9.-es a lány, 17 éves a pasija... És mindent pont úgy ír ahogy Te. De nekem mindegy. Sok sikert.

2011. máj. 13. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!