Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondjak neki nem akarom,...

Mit mondjak neki nem akarom, hogy szakítson velem?

Figyelt kérdés
14/L vagyok 9.-es összejöttem egy 17 éves sráccal aki nagyon menő a suliban 2 hónapja járunk. Ő már nagyon azt akarja tőlem de én még nem. Most félek, hogy szakítani fog velem mit tegyek. Nem akarom, hogy szakítson velem mert amióta járunk én is nagyon népszerű lettem a 11.-esekkel lógok együtt és velük megyek bulizni is segítsetek mit tegyek???
2011. máj. 12. 21:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

azért jársz vele mert csak így tudsz népszerű lenni ?!

megbocsáss de ez szánalmas ...

2011. máj. 13. 09:59
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

" nem akarok szakítani vele mert népszerű lettem a 11-eseknél és velük járok bulizni "

te nem is azért nem akarsz szakítani vele, mert szereted, hanem mert népszerű akarsz maradni. ha igazán szeretnéd akkor ezt írtad volna:

"nem akarok szakítani vele, imádom, ha vele vagyok boldognak érzem magam, és még sosem éreztem hogy valaki így szeressen mint ő engem"

szóval ez gáz, ez olyan, mintha b*sznál azért hogy népszerű lehess.

amúgy meg tőle is gáz hogy le akar feküdni veled ha meg nem akkor meg szakítana. elárulom, ha lefeküdnél vele, akkor is szakítana veled..

szóval szakíts vele. ha meg az új 11-es barátaid igazán szeretnek ezután is keresni fogják a társaságod, ha meg nem, akkor meg kész, jobb is, hogy nem fecsérelted az idődet felesleges barátokra.

2011. máj. 13. 13:56
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
Így a leírás alapján elég nagy rihe rongy vagy. Ha szakít veled, azzal csak neked tesz jót...
2011. máj. 13. 16:32
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

Nos,pontokba szedve a válaszom:

1. Ha azért szakít veled, mert nem fekszel le vele, nem érdemel meg téged és jobb is, hogy nem pazarlod rá az idődet.

2. Ha csak azért vagy vele, mert ő népszerű és ezáltal te is az vagy, nos, az elég szánalmas dolog.

3. Ha a "menő" srácok/lányok, akikkel most "barátok" lettetek, csak azért bírnak téged és barátkoznak veled, mert az illető sráccal vagy, nem igazi barátok, nincs szükséged rájuk.

4. Ha a barátod tényleg szeret, nem fogja elvárni, hogy lefeküdj vele, amíg készen nem állsz a dologra és nem fog veled szakítani emiatt.

5. Ha a srác "menő" barátai tényleg bírnak, azután is bírni fognak, hogy szakítottatok, ha nem, akkor a 3-as pont lép érvénybe.

6. Ha lefekszel vele csak azért, hogy ne szakítson veled, nagyon megbánod majd és őszintén szólva jó hülye is vagy, már bocs...

Nagyjából ennyi.

L24

2011. máj. 13. 18:28
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez egy érdek kapcsolat, ez nem szerelem kisangyalom. :")
2011. máj. 13. 23:28
 16/21 anonim ***** válasza:
egymáshoz illőek vagytok -.-"
2011. máj. 13. 23:32
 17/21 anonim ***** válasza:

ő egy hülye b.zi hogy ezt várja el tőled,és amugy ha lefeküdnél vele utána úgyis szakítana veled(ha ilyen)

te pedig egy ringyó vagy ha azért nem akarod hogy szakítsatok mert akkor nem leszel népszerű és nem azért mert szereted...és tiszta szánalom ez a "kapcsolat" vagy mi a szar ez...

2011. máj. 14. 13:48
 18/21 anonim válasza:
Köszönöm ezt a pár pillanatnyi örömöt amit szereztél nekem. Ilyen nevetséges dologról már rég hallottam.
2011. máj. 14. 15:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Válaszold ezt: ha te igazán szeretsz engem, akkor nem kérsz tőlem ilyet.
2011. máj. 15. 17:35
 20/21 anonim ***** válasza:
nem leszel nepszeru,ha lefekszel vele. Inkabb majd rajtad rohognek a 11.esek ,hogy kis ribi
2011. máj. 15. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!