Segítség nem akarom elveszíteni abba belehalok! (? )
Figyelt kérdés
Elég komplikált ez az egész....elég ha annyit mondok hogy van 1 fiú. Nagyon szeretem 7hónapja találkoztam vele. Az a nagy helyzet hogy messze lakok tőle és nem tudtam vele találkozni. Msn-en és facebook-on szoktam vele általában beszélni és nagyon sokszor hangoztatta mennyire kedvel. De valahogy nem fogtam fel az egészet és nem bírtam kimondani hogy szeretem. Most hogy képes lennék rá úgy érzem elveszítem. Már nem nagyon ír és ha mégis olyan laposak a beszélgetések. Nem bírom ki ha szakít. Mit tehetnék. Tegnap hiába írtam neki nem válaszolt. Eddig semmi baj nem volt de az utóbbi napokban megváltozott. Ma már fel se mertem menni msn-re se facebook-ra. Milesz velem ha szakít?! Legszivesebben csak azt kiabálnám hogy szeretem de már késő attól félek. Muszály vele beszélnem lehet túlreagálom. Ki tudja. De ha mégse... Beszéltem nemrég az egyik haverjával neki mindent elmond. De azt mondta nem mondhat el mindent mivel megígérte neki hogy nem mondja el mit mondott rólam (hm ez kicsit zavaros) Szóval a haverja szerint nincs baj de én nem így érzem. Szerintetek mi lesz? Hogy hozzam rendbe? Iszonyatosan szeretem nem veszíthetem el csak így.. Vagy egyszerűen könnyen jött könnyen ment..?2011. jan. 5. 15:10
1/8 anonim válasza:
Vallj szint különben azt hiszi süket füleknek beszél.
2/8 anonim válasza:
Egyszer vki azt mondta: Túl rövid az élet ahhoz, hogy ne mondjuk ki: szeretlek! Tehát? ha most nem mondod ki, egész életedbe azt bánod, miért nem tetted, vagy mi lett volna , ha? Szóval mondd meg neki, nincs vesztenivaló!
3/8 anonim válasza:
Ha jól értem ez csak távkapcsolat...mármint nem találkoztok élőben, csak online...így bizony lehet, hogy egy 17 éves kamasz sokáig nem húzza:( Bocsi, hogy így lelombozlak...
Hívd fel, és kérdezd meg, hogy miért ilyen..
4/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy sokáig hangoztatta mennyire szeret stb. Gondolkoztam és arra jutottam hogy holnap beszélek vele és elmondom neki hogy lehet nem látszott hogy szeretem de mégis...szinte az életemnél jobban szeretem nem vagy képes elengedni.. Pedig nemrég majdnem szakítottam vele és mégis visszahúzott magához amit már nem bánok. Köszi a kommenteket
2011. jan. 5. 16:44
5/8 anonim válasza:
most bírsz szomorkodni de amikor azt mondta szeret annyit nem tudtál mondani h én is.Megérdemled.Mondd el neki.
6/8 anonim válasza:
sztm azért nem annyira mutatja mert fiu,és ha ugy árzi nem szeretik nem fogja beégetni magát,és puncsolni(fiuk...:D)
MOND MEG!ha meg mégsem jön össze(bár nemhinném,mert csak ugy nem szeret ki belöled 1 nap alatt) akkor is még 1000 pasi van elötted.ird meg neki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!