Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg vége van? Nem akarom elveszíteni. Mit csináljak? Segítség!
Az a helyzet, hogy összevesztem a párommal. Illetve ő velem. Szóval az a helyzet, hogy szeretjük egymást és már az esküvőt tervezgettük. Viszont ő teljesen máshogy akarta most az esküvőt mint ahogy mi megbeszéltük, templomban akarja tartani, ami hát nekem nem a legjobb. Nem vagyok megkeresztelve és nem is vagyok egy templomba járó. Na most én ezt elmondtam neki, véleményem szerint kultúráltan erre ő azt mondta hogy ha szeretem, megteszem ezt neki mert akkor nem járhat gyónni ha ezt nem fogadom el. Felajánlott pár kompromisszumos lehetőséget, de a templom mindben benne volt, és én nem akartam azt, tehát nemet mondtam. Erre felhúzta magát és azt mondta, hogy ha én nem tisztelem a vallását, jobb ha külön megyünk, és elment. Utána szaladtam, de nem állt meg, hiába kiabáltam a nevét.
Sírtam és összetörtem, úgy döntöttem, nem hagyom annyiban, felhívom. Kinyomkodta a telefont. Ráírtam MSN- en, hogy beszélnem KELL vele. Feljött MSN- re és annyit mondott, hogy az, hogy nem voltam hajlandó kompromisszumos megoldásra sem, holott ő mindent megtett értem, olyan volt neki, mint egy pofon, és hogy nem érzi jól magát, le kell feküdnie. Én több százszor bocsánatot kértem, de nem hatotta meg. Ezzel búcsúzott: "Majd megbeszéljük, lefekszem, ne hívj most, időre van szükségem." Ez kb 4 órája volt. Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!