Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tényleg vége van? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg vége van? Nem akarom elveszíteni. Mit csináljak? Segítség!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy összevesztem a párommal. Illetve ő velem. Szóval az a helyzet, hogy szeretjük egymást és már az esküvőt tervezgettük. Viszont ő teljesen máshogy akarta most az esküvőt mint ahogy mi megbeszéltük, templomban akarja tartani, ami hát nekem nem a legjobb. Nem vagyok megkeresztelve és nem is vagyok egy templomba járó. Na most én ezt elmondtam neki, véleményem szerint kultúráltan erre ő azt mondta hogy ha szeretem, megteszem ezt neki mert akkor nem járhat gyónni ha ezt nem fogadom el. Felajánlott pár kompromisszumos lehetőséget, de a templom mindben benne volt, és én nem akartam azt, tehát nemet mondtam. Erre felhúzta magát és azt mondta, hogy ha én nem tisztelem a vallását, jobb ha külön megyünk, és elment. Utána szaladtam, de nem állt meg, hiába kiabáltam a nevét.

Sírtam és összetörtem, úgy döntöttem, nem hagyom annyiban, felhívom. Kinyomkodta a telefont. Ráírtam MSN- en, hogy beszélnem KELL vele. Feljött MSN- re és annyit mondott, hogy az, hogy nem voltam hajlandó kompromisszumos megoldásra sem, holott ő mindent megtett értem, olyan volt neki, mint egy pofon, és hogy nem érzi jól magát, le kell feküdnie. Én több százszor bocsánatot kértem, de nem hatotta meg. Ezzel búcsúzott: "Majd megbeszéljük, lefekszem, ne hívj most, időre van szükségem." Ez kb 4 órája volt. Mit csináljak?

2010. ápr. 16. 19:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Miért tiltakozol ennyire a templom ellen? Ha semmit sem jelent neked, úgyis mindegy, hogy megkeresztelkedsz-e.
2010. ápr. 16. 19:33
 2/14 A kérdező kommentje:
De nem is adnának minket össze pont azért mert nem vagyok megkeresztelve és pont ő mondta hogy csak azért ne keresztelkedjek meg hogy ővele összeházasodjak mert ez hitből kell hogy jöjjön szóval még múlt héten ezt mondta.
2010. ápr. 16. 19:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Akkor gyanús, hogy ez csak ürügy volt a szakításhoz. Gondolom, nem csak mostanában tudta meg, hogy nem vagy olyan vallásos, mint ő.
2010. ápr. 16. 19:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Régen tudta, hogy nekem a vallás nem sokat jelent, illetve vallásos vagyok, de a magam módján. Eddig nagyon szépen elvoltunk, nem is veszekedtünk, ez a mai volt az első komoly, pedig már egy éve együtt vagyunk. Szex nem volt, mert azt mondta, hogy csak az esküvő után hajlandó velem lefeküdni, mert előtte bűn. Ezt el is fogadtam, pedig olyan jó lett volna... na mindegy mondom ezt elfogadtam és nagyon szeretem még mindig. Nem tudom mi lehet velem a baja de most nem merek neki írni mert félek hogy többet árt mint használ....
2010. ápr. 16. 19:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Igazából nem értem, hogy miért kellett ilyen apró-cseprő dolgon összeveszni...Nem csak a templomi esküvő az érvényes...
2010. ápr. 16. 19:47
 6/14 anonim ***** válasza:
A csecsemőket sem kérdezik, hogy hisznek-e.
2010. ápr. 16. 19:49
 7/14 A kérdező kommentje:
Én nem is akartam vele összeveszni, csak megpróbáltam lebeszélni, ha tudtam volna hogy így reagál azt mondtam volna hogy rendben templom.
2010. ápr. 16. 19:58
 8/14 anonim ***** válasza:
De azt lehetetlen így elintézni.
2010. ápr. 16. 19:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Még megkeresztelkedni is hajlandó lennék, a fene se bánná, csak ő... őt akarom....
2010. ápr. 16. 20:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Vehetnéd ezt intő jelnek. Ha ilyen fontos dolgokban nem értetek egyet, a lángolás elmúltával csak összezárt ellenségek lesztek.
2010. ápr. 16. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!