Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tényleg vége van? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg vége van? Nem akarom elveszíteni. Mit csináljak? Segítség!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy összevesztem a párommal. Illetve ő velem. Szóval az a helyzet, hogy szeretjük egymást és már az esküvőt tervezgettük. Viszont ő teljesen máshogy akarta most az esküvőt mint ahogy mi megbeszéltük, templomban akarja tartani, ami hát nekem nem a legjobb. Nem vagyok megkeresztelve és nem is vagyok egy templomba járó. Na most én ezt elmondtam neki, véleményem szerint kultúráltan erre ő azt mondta hogy ha szeretem, megteszem ezt neki mert akkor nem járhat gyónni ha ezt nem fogadom el. Felajánlott pár kompromisszumos lehetőséget, de a templom mindben benne volt, és én nem akartam azt, tehát nemet mondtam. Erre felhúzta magát és azt mondta, hogy ha én nem tisztelem a vallását, jobb ha külön megyünk, és elment. Utána szaladtam, de nem állt meg, hiába kiabáltam a nevét.

Sírtam és összetörtem, úgy döntöttem, nem hagyom annyiban, felhívom. Kinyomkodta a telefont. Ráírtam MSN- en, hogy beszélnem KELL vele. Feljött MSN- re és annyit mondott, hogy az, hogy nem voltam hajlandó kompromisszumos megoldásra sem, holott ő mindent megtett értem, olyan volt neki, mint egy pofon, és hogy nem érzi jól magát, le kell feküdnie. Én több százszor bocsánatot kértem, de nem hatotta meg. Ezzel búcsúzott: "Majd megbeszéljük, lefekszem, ne hívj most, időre van szükségem." Ez kb 4 órája volt. Mit csináljak?

2010. ápr. 16. 19:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De minden másban meg egyetértünk, olyanok vagyunk mint az ikrek. Ha ő elhagy a lelkem egy darabja is meghal. Tényleg minden másban egyetértünk.. most akkor mi lesz?
2010. ápr. 16. 20:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez az egy is elég.
2010. ápr. 16. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:

19:47 vagyok.

"Majd megbeszéljük, lefekszem, ne hívj most, időre van szükségem."

Szerintem mostmár nyugodtan felhívhatod.Ha nem veszi fel vagy nem hallgat végig, küldj neki egy SMS-t, esetleg írj rá MSN-en.Add a tudtára, hogy sajnálod a történteket, és hajlandó lennél megkeresztelkedni is, csak az a lényeg, hogy vele kibékülj.Szerintem értékelni fogja, hogy két nam púlva TE kerested fel, és ezzel a húzással talán sikerül meggyőznöd arról is, hogy milyen fontos Ő NEKED.Remélem, segíthettem.Sok sikert!:)

2010. ápr. 18. 20:30
 14/14 anonim ***** válasza:
*két nap múlva
2010. ápr. 18. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!