Milyen vicces ill. perverz táboros élményeitek vannak:D?
Tábor:
-Első csók:$
-Pottyantós WC volt, én elmentem egy barátnőmmel, aki tud Judozni. Éjszaka volt, mindenki a tűz körül ült. Mikor jöttünk vissza két fiú elkapott minket hátulról, de a barátnőm reflexből gyomorszájon vágta a srácot igazi Veszprémi Linda módra xD
-Hazafelé úton csak én meg egy fiú barátom mentünk egy vonattal Pestről, egyszer csak elveszi a táskámat, hogy keres valamit, amivel elfoglalhatja magát...kivett 2 tampont és bábozott velük xD
Sítábor:
A 2. emeleten laktunk. A fiúk a szomszéd szobában voltak, de a tanárok nem engedték, hogy átjöjjenek este. Rájöttek, hogy fut egy ilyen párkány végig az épületen és egyszer csak azt vettük észre hogy KOPOGTATNAK AZ ABLAKON. Ezek a síkagyúak átmásztak...Ott fetrengtünk a röhögéstől és meg szétfagytak mert vagy 25 percen keresztül kecmeregtek ott. Arra már nem is gondolok, hogy a járókelők hogy nézhettek egy kupac pizsamás 14 évesre akik pókembernek hiszik magukat xD
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!