Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen vicces ill. perverz...

Milyen vicces ill. perverz táboros élményeitek vannak:D?

Figyelt kérdés
Hamarosan megyek énis, már alig vááárom:D<3
2011. jún. 17. 13:38
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
utolsónak: 18.40-es vagyok, ő nem 13éves volt:DDD
2011. júl. 28. 15:08
 42/43 Lia99 ***** válasza:
egyszer 15évsen voltam 1 táborba, és este átszöktem a barátnőimmel a fiukhoz.Az 1ik fiurol lehuztam a takarot és pucéran ot faküdt nem volt rajta semmi.Áh mindenki rajtam nevetett és a srácot nézték.
2011. aug. 3. 14:41
 43/43 anonim ***** válasza:

Tábor:

-Első csók:$

-Pottyantós WC volt, én elmentem egy barátnőmmel, aki tud Judozni. Éjszaka volt, mindenki a tűz körül ült. Mikor jöttünk vissza két fiú elkapott minket hátulról, de a barátnőm reflexből gyomorszájon vágta a srácot igazi Veszprémi Linda módra xD

-Hazafelé úton csak én meg egy fiú barátom mentünk egy vonattal Pestről, egyszer csak elveszi a táskámat, hogy keres valamit, amivel elfoglalhatja magát...kivett 2 tampont és bábozott velük xD

Sítábor:

A 2. emeleten laktunk. A fiúk a szomszéd szobában voltak, de a tanárok nem engedték, hogy átjöjjenek este. Rájöttek, hogy fut egy ilyen párkány végig az épületen és egyszer csak azt vettük észre hogy KOPOGTATNAK AZ ABLAKON. Ezek a síkagyúak átmásztak...Ott fetrengtünk a röhögéstől és meg szétfagytak mert vagy 25 percen keresztül kecmeregtek ott. Arra már nem is gondolok, hogy a járókelők hogy nézhettek egy kupac pizsamás 14 évesre akik pókembernek hiszik magukat xD

14L

2011. aug. 5. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!