Milyen vicces ill. perverz táboros élményeitek vannak:D?
Volt egy pár,de most egy sem jut eszembe pontosan.:D
Mennyi Ildikó néni tanár. Nekem is van 2 Ildikó néni tanárom.Vagyis csak volt.:D (Elballagtam :D]
Spanyolországba voltunk 10 napra... na kezdődött a buszúttalxD ha 15 jointot nem tekertek mellettünk akkor egyetse...namind1 de másnap délben mentünk fel strandról a lift előtt egy félig elszívott spanglit találtunkxD
aztán éppen monsterrat-ból jöttünk lefelé a hegyről, a tanár úr 20 szor elmondta hogy mindenki elmenjen wc-re mielőtt indulunk, de őők el nem mentek volna, aztán már majdnem lent voltunk amikor elkezdtek hátulról ordibálni hogy ÁJJUNK MEG QRVÁRA KELL HUGY0ZNOM, NYISSÁK KI AZ AJTÓT KIP!SÁLUNK RAJTA!! aztán megtiltotta a tanár úr hogy üvegbe eresszék, egyik gyerek elkezdi üvegbe ereszteni,tanár úr elindul hátra, na ájjál csak fel, forogj meg előttemxD
aztán egyik este a szobatársaim megittak egy üveg bacardit, de nem a breezert hanem a töményetxD hazaértek, az egyik belevetőtött az ágyba, a másik meg eltévesztette egy ajtóval a slozit, és a bojler alatti csapba p!sált, aztán utána az ablakon is kip!sált, és egész éjjel hallgattuk őket, nagyon poén voltxD
meg volt az amikor az este egy részeg csákó a szembe lévő épületről ledobott egy üres üveget ami majdnem eltalált egy emberkét, de a mi oldalunkon landolt ezért hozzánk riaszotta a rendőrséget, azok feljöttek a szobánkba de persze egy mukkot nem beszéltek angolul, csak spanyolul, és kézzel lábbal kellett elmutogatnunk nekik azt hogy mi történt
szal nagyon poén voltxD
14/f
Tavalyi o.kiránduláson átjött néhány fiú haverunk hozzánk üvegezni, takarodó után. Az oszi egyszer elkapta és visszaküldte őket a saját szobájukba, de köbö 10 perc múlva megint átlógtak (immár kevesebben). Egy darabig elvoltunk, de jött a következő "razzia", úgyhogy mielőtt kinyitottuk volna az ajtót az ofőnek, letakartuk a srácokat lepedővel, ill. beküldtük őket az ágyak alá. A tanárnak nem tűnt fel, hogy bent vannak, szóval kiment. Azonban pár perc múlva "kapott egy fülest" és berontott, mondván: 'XY és YX, azonnal gyertek ki!'. Előbújt a két gyermek, és XY egyből mentegetőzésbe kezdett: 'Én csak a telefonomért jöttem... mert itthagytam az előbb", mire a tanár YX-hez fordult és érdeklődött affelől, hogy ő miért van itt. 'Hát... izé... elkísértem XY-t... mert fosott egyedül a sötétben...'
Lehet, hogy így elmesélve nem olyan vicces, de mi jót röhögtünk akkor, pláne YX mimikáján.:D
(Idén is átjöttek, de most valószínűleg ki volt ütve a tanár, mivel hiába üvöltöztünk, nem jött át.)
13/L
Ja, és a másik kedvencem idei történet, azt is leírom, ha már idetévedtem.
Szóval mentünk a szabadstrandra, én egyik haverom mellett kullogtam a sor végén. Mivel kertes házak mellett jöttünk, laktak ott jópáran. Egyszercsak kijött az egyik házból egy öregasszony, akinek tiszta ránc volt az arca, lila karikásak a szemei, rendezetlen a haja és hiányos a fogsora, ráadásul úgy járt, mint egy zombi. A kezében volt egy kis rozsdás ásó. Miközben lassú léptekkel közeledett felénk, érdekes hangon köszönt, o.társam meg tök nyugodtan visszaköszönt neki. Mivel nekem túl élénk a fantáziám, amint megláttam, besz*rtam, mint állat, mert elképzeltem, ahogy belém vágja az ásót. Rohanni kezdtem, közben azt üvöltöttem (többször): "B*szki, itt egy élőhalott!". Mondanom sem kell, hogy mindenki hülyének nézett, a haverom viszont majd' megszakadt a röhögéstől. Utólag én is nevetségesnek tartom ezt a megnyilvánulást, de akkor őszinte reakció volt ez.:D
12:25 voltam.
13/L
Gimi 2. osztályos kiránduláson a Balcsinál voltunk. Az egyik kísérőtanárról tudtuk (korábbi kirándulások végett), hogy mormota típus és vele nem lesz gond. A másikat viszont meghívtuk estefelé jópár sörre, aztán elment ledőlni a szobájába, mi meg mondtuk, hogy nyugodtan menjen csak, majd Tóni bácsi vigyáz ránk... Tóni bácsi is lefeküdt egy óra múlva, mert látat hogy mi is mind megfürödve pizsiben lebzselünk a a szobákban...
A két tanerőre rázártuk az ajtót, aztán irány az esti beach...
XD
másik:
Színjátszótáborboztunk egy isten háta mögötti kis faluban (néhány 14-15 éves, de zömében 20 körül, meg huszonegynéhány évesek ). Megérkeztünk, ledobáltuk a cókmókokat, aztán elindultunk felfedezni a falut, jól esett a mozgás a többórás zötykölődés után, kemény 5 perces sétával végig is értünk a falun, ámde ott megláttunk egy ványadt kis játszóteret. Erre összenéztünk, és mindenki tökegyszerre, harsány csatakiáltás közepette megrohanta a játékokat . hehe... A táborhelyre visszafelé menet a nyitott ablakból kilógva kérdezték az öregek, hogy "no mija, Pesten niccs libikóka, he?"
Ebben a táborban esténként alaposan beiszogattunk meg hajnalig röhécseltünk(a többség), nyilván ennek megfelelően nehézkesen indultak a reggelek. Elvileg 9-től már tréningek lettek volna, dehát sosem tudtunk időben kezdeni, mert nyolckor úgy kellett kiverni a sátorból a népet. Aztán minden reggel elzarándokoltunk a kocsmahivatalba kávézni.. igazából csak Bandi haverunkra néztek furán, mert ő törölközővel a derekán, egyszál papucsban tette meg az utat, és a kv mellé mindig ivott egy ütős rövidet is - mondjuk nem csak ő rövidezett reggel, de ez kellett a másnaposság miatt párunknak(ő csak 1 db pólót és rövidgatyát hozott+aludni egy alsót, és reggel még száradt a cucca, amit este kilögybölt. De ezt ugye a falusiak nem tudták, ők csak szimplán őrültnek nézték).
Ja, meg szerveztünk horror-live szerepjátékot a helyi fiatalsággal (aziskola volt a helyszín), nagyon jól sikerült, mindenki totál élvezte, csak másnap a közelben lakók küldöttségként megjelentek a táborhelyen és kikérdeztek miket, hogy nem vagyunk-e valami szektások, mert ők az éjjel rengetek hörgést, üvöltést meg sikítást hallottak....
De aztán éveken át idejártunk táborozni és végül megszokták hogy fura népek vagyunk az ő mércéjükkel mérve.
18:40 -es válaszoló. Miaf@sz az hogy 13évesen leszokóban van?!! Jééézusom :D Nem akarok ünneprontó lenni, de csak én borzadtam el hogy miket írnak itt a nagy 13 évesek? :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!