Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen vicces ill. perverz...

Milyen vicces ill. perverz táboros élményeitek vannak:D?

Figyelt kérdés
Hamarosan megyek énis, már alig vááárom:D<3
2011. jún. 17. 13:38
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
élményére*
2011. jún. 17. 15:03
 22/43 anonim ***** válasza:
49%

Tele van ez a hely hülyékkel?

Drágaságom, Te is az vagy!

2011. jún. 17. 15:29
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyik: 8 fős 'házakba' laktunk, és egy közös hűtő volt, szóval ebbe a házba 2 fiú, és 6 lány volt, mert csak így jött ki, a lényeg az, hogy az egyik lány a testápolóját a hűtőbe tette, az egyik fiú meg azt hitte, hogy puding, és simán befalta... xD

Másik: Elmentem korábban aludni, mert már ötkor fent voltam, hogy megszívassam a többieket a szobatársammal, úgyhogy mindenki pikkelt rám, aztán este félórával hamarabb elmentem aludni, és amikor elaludtam a szobatársam, és mindenki a házból 'berambózott' vízipisztollyal, meg minden... nagyon örültem neki... Aztán mind igazgatóit kapott, mert ahogy berúgta az egyik a FAAJTÓT eltört az ajtó, de a 3-5cm vastag fa, nem valami bedarált cucc... Hát ez is komoly volt.

2011. jún. 17. 15:53
 24/43 A kérdező kommentje:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:29

Egyesek azok is,ahogy más kommenteket olvasok abból is észrevevődik..

Nem azt kérdeztem,hogy anyum kell-e szégyeljen vagy nem,mert nincs amit szégyeljen az biztos..

2011. jún. 17. 15:58
 25/43 anonim ***** válasza:
85%
hát mi osztálykiránduláson üvegeztünk (ami mondjuk nem tábor, de nem baj :D) és hát volt pár smárolás, meg sztriptíz meg ilyenek. jóvolt :))
2011. jún. 17. 16:04
 26/43 A kérdező kommentje:
akkor az osztálykirándulásokon nem csak nálunk folyik smárolás..:)) de én nem szoktam csatlakozni..egyik oszt.társammal sem akarok smárolni:S
2011. jún. 17. 16:06
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

huhh xD én tudok egyet :D ez most volt 2-án! Úgy volt,hogy csak lányok voltunk,9-en.5-en aludtak az "A" szobába(,amibe énis voltam),4-en a "B" szobába.10 kor a tanárunk(Ildikó néni)bejött hoozzánk(A szoba)és leojtotta a villanyt,és mindenféle blablabla,hogy aludjunk,meg minden...xDelment.A "B" szobából átsurrantak az "A" szobába hozzánk,és 9-en voltunk egy 5 ágyas szobába...:Dcsipszet ettünk..meg mindent,beszéltünk,és Ildi néni eztet meghallotaa.Oda ment a "B"szobához(amibe szintén sötét volt),és pofázzott XD hogy mér nem tuttok csenbe maradni?Meg mindenféle baromságot!Mi meg életünkbe nemnevettünk olyant xD.kb hajnali 3-ig beszélgettünk,4-ig aluttunk,és 4-en visszamentek a "B"szobába,hogy ILdi néni mit sem sejtsen.Reggel jött Ildi néni,és megkérdezte:Jól aludtatok?Hosszú volt az éjszaka!(-azám..),aztán elment..Mi meg frissen fiatalosan felöltöztünk,én meg pizsomafelsőbe mentem a buszra...:Dés mentünk 3 órás túrázásra:DKicsit sem fáradtunk el:D lol

(bocs a helyesírástalanságért)

2011. jún. 17. 17:18
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
:""D
2011. jún. 17. 19:50
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fáradtak voltunk, mert elhívtak minket "bulizni" egy másik tábor ottlevői, 11 körül estünk haza. Én voltam az első a szobában, a többiek még a közös fürdőben voltak. Egyszer csak berohan az egyik kis kanos disznónk és ruhában úgy csinál velem, mintha...egyszer csak elég neki és elmegy, másnap nem is beszélt róla o.O

14L

2011. jún. 17. 23:21
 30/43 anonim ***** válasza:
71%

tegnap 13:55

13 éves arról ír, hogy amikor kislány volt, meg a pasi aki 14 éves

:DDD

no igen

keméyn felnőttek már egyesek 13 évesen

2011. jún. 18. 01:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!