Milyen vicces ill. perverz táboros élményeitek vannak:D?
Lucyka: félre érted:D mert nem olyasmire gondolok..xD Am is épp pár fiú meg pár lány vmi marhaságra készül,de nem tudjuk mi legyen-.- ezért kérdeztem..És nem egyből azt kell írni ÚR Isten...meg minden...
Ja és 14 vagyok.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:55
hát kösz:)) azért mondtam írd meg a címed,mert nem akarok minden marhaságot kiírni..xD
Hát, a sítábor jelszava a "most szajhulj, úgyse ismer senki és mondhatod azt, hogy a hegyi levegő volt rád ilyen hatással" volt.:D Nem bántam meg semmit, a legjobb hétvége volt. Éjféli fiúbújtatás, felvonóban smárolás, vonaglós tánc, pia, idegenek, jakuzziba belógás, koncertek és persze egy kis snowboardozás...Olyan jó visszaemlékezni, persze a képeket mindenki törölte;D
14L
Éppen akkor végzett mindenki a zuhanyzással a szobánkból, de lusták voltunk felöltözni, hát fehérneműben voltunk még:D Úgy este 11 körül lehetett, mikor pár haverunk berontott, mindenkit letapiztak és elloptak mindenkitől pár bugyit meg melltartót, a fejükre húzták és úgy futkostak a ház körül xD
13L
Legviccesebb? 2 is volt :D
1.Egyik fiú haverommal páros kajakoztunk és még senki sem borult fel vele.Nem tudtuk milyen érzés lehet ezért elkezdtünk dülöngélni és végül a vízben kötöttünk ki.Mindenki röhögött még mi is :D
2.Kosaraztunk a pályán amikor nagyon szomjas lettem.Szóltam a csajoknak hogy fojtassák nélkülem,mindjárt visszamegyek.Tudtam hogy 3 szobatársam(lányok) vannak a szobában és kicsit megviccelem őket.Berontottam az ajtón énekelve:
-Jég dupla whiskey-vel!
Akkor vettem csak észre hogy az egyik tanár is bent van a szobában.Pár pillanatnyi csönd után megszólaltam:
-Csókolom Ildikó néni! csak inni jöttem.
A szokásos *viccesnek találom egy kicsit furcsán* fejével nézett rám és mindenki elkezdett röhögni.
ó.nagyon köszi:*
te tudhatod is ez alapján,csak kíváncsi voltam más véleménylére.Nem azt jelenti,hogy perverz élényt akarok ebben a tárborban. Tele van ez a hely h*lyékkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!