Milyen vicces ill. perverz táboros élményeitek vannak:D?
Úristeeeeen... O.o Istenem, kérlek ez legyen csak valami hülye vicc !!!
Könyörgöm, hány éves vagy te? Kemény 12?
és mit vársz? hogy majd suliban midnenki rajtad röhögjön, hogy nézd ő az akin átment a fél osztály!?
Már meg ne haragudj, de komolyan... ezt város a táborban? És mégis miket tervezel? És anyukádra nem gondolsz, ő nem erre nevelt valószínűleg.
Higyj nekem, ettől nem leszel menő. Én is voltam táborban, és igenis én voltam a menő, aki kihozta a fiúk szobájából az egyik barátnőjét, nem pedig csak bement ő is! Hidd el, lett volna alkalmam Mindenre, de mi mégis a másik szobában ültünk, és kólát ittunk meg rémsztorikat meséltünk. na meg persze hajnali ötkor lementünk a mekibe kávéért meg teáért de az egy másik sztori. Kicsit hülyének néztek pizsamában ^^
Na az a lényeg, hogy ezt gondold át mégegyszer!
Én tavaly voltam 1 hetes táborban (ottalvós)
Volt egy pasi (14) akivel ott ismerkedtem meg igazán, eddig is ismertem. Nagyon jóba lettem vele és beleszerettem :DD De a legjobb barátnőm(12) még tábor előtt mondta hogy ő azt a gyereket lestoppolta, mert kisebb kora(10) óta szerelmes belé. Mondtam neki hogy ok.
De végülis a pasi énfelém olyan jeleket adott, hogy ki lehetett következtetni belőle hogy szerelmes ő is belém. De mondom, ő a pasi ő kérjen meg hogy járjunk.
A bnőm-et meg ledagadtozta stb... és rosszul esett neki. De végülis vicces volt mert a barátnőmmel annyit röhögtünk a szerencsétlenkedésein, mert próbált tetszeni. Tábor végén mondta a barátnőm, hogy utálja már a gyereket, lehet az enyém... Örültem neki. Szeptember elején kihívott a pasi hogy találkozzunk, akkor megkérdezte hogy járnék-e vele, természetesen igent mondtam, de 3 nap után már nem szerettem... És 4 nap után "dobtam" :S Még kislány voltam (nem mondom hogy most nem) és azt sem tudtam hogy mi a szerelem :DD
Lehet hogy neked így nem annyira vicces, de nekünk nagyon az volt ez az egész tábor xD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!