Ezen jogos kiakadni? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Lassan 18 éves vagyok,nem iszok,nem cigizek,nem járok bulizni,és általában mindig itthon vagyok,legkésőbb 9-re. Szeretnék választ kapni egy kérdésre,akár szülőktől,akár kamaszoktól,hogy náluk ez hogy van,és jogos-e,ami történt. Van egy ismerősöm,aki 26 éves,és van egy ovis lánya.Én jóban vagyok mindkettőjükkel,és most összefutottam velük az utcán,teljesen véletlen. Apám meglátott minket,és kiakadt,hogy mi ez,hogy ennyi idősen ilyen korú ismerősöm van,ráadásul mi az,hogy még a lányát is ismerem. Pedig nincs köztünk semmi,csak ismerősöm.És csak mentünk egymás mellett az utcán. Ennyi. Aztán,ha kiderül,hogy "van több is",akkor bezárnak...,jogos volt? És mit kéne tennem?2011. jún. 15. 21:40
11/12 anonim válasza:
Apukádnak üzenem: Hazudni tanít, aki tiltással nevel. Nem normális ez a hozzáállás.
12/12 anonim válasza:
Egy dolgot tehetsz! de inkább elmondom én mit csináltam, bár az én szüleim nem voltak ennyire szigorúak, de tudtam, hogy mennyire képesek rámszállni szeretetből, óvásból! Én azt mondtam 18 évesen, hogy a fővárosban akarok továbbtanulni mégpedig ebben és ebben az iskolában........ bár aggódtak, de erre nem mondhatták azt hogy nem! hiszen a jövőmről volt szó! Segítettek az igaz, lakást nem kaptam, de fizették az albérletemet, amig kijártam a fősulit! De ha úgy alakult volna hogy kollégiumba kell mennem, akkor is beválaltam volna! Nehéz volt, de tudtam mit akarok! És megtanultam önálló lenni, felelősnek lenni magamért és másokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!