Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A barátnőmtől valami pokolian...

A barátnőmtől valami pokolian rosszul esett jogos a sírás és a szomorúság?

Figyelt kérdés
Az van hogy ma msn-em a barátnőmmel és irom neki hogy ki az az xy barátod mert ki volt irva hogy xy új barát. És egyszer csak mondja hogy sejtem hogy benn vagy az msn-be mert máshogy nem látnád hogy ki van irva és ez nekem tényleg rosszulesett és mondom mért pont engem gyanusitasz meg ezzel?? aztán mondja hogy más nem tudja a jelszavam. kikértem egy kedves lány véleményét igazam van azt mondja hogy nem barátnő aki meg gyanusitja és össze akar velem veszni ezért amit nem is csináltam... nagyon rosszul esett és sirtam is :'( segitsetek
2010. jún. 5. 20:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
70%
Ez igy elég érthetetlen, ird le mégegyszer értelmesen.
2010. jún. 5. 21:02
 2/21 A kérdező kommentje:
Az van hogy a barátnőm meggyanusitott azzal hogy bent vagyok az msn-be de persze nem és ezért össze akar velem veszni... és már anyra rosszul esiik hogy sirtam is szerintetek ez igy jogos?
2010. jún. 5. 21:06
 3/21 anonim ***** válasza:
70%
És akkor honnan tudtad meg,hogy új barátja van!?
2010. jún. 5. 21:14
 4/21 anonim ***** válasza:
70%

Szóval,azt hitte,hogy az ő nevével,jelszavával vagy bent?

Ha nem voltál akkor honnan tudod,hogy neki új ismerőse van?

2010. jún. 5. 21:20
 5/21 anonim ***** válasza:
70%
Na szóval, te msneztél a barátnőddel és mondtad neki, hogy hogyhogy az xy barátod lett msnen? (tehát a partnerei között fennvan gondolom). Erre a barátnőd leszúrt, hogy te minek lépsz be az ő msnébe az ő címével, jelszavával. mert különben tényleg honnan tudnád, hogy épp felvette őt valaki msnre a napokban...? nem lehet, hogy tényleg beléptél?
2010. jún. 5. 21:26
 6/21 A kérdező kommentje:

nem nem így történt úgy történt hogy nekem ki volt irva az én msn-be hogy xy ezentúl barát (9 órája)

de másnak nem nekem meg igen

és most utál mert beléptem de nem léptem be...

és ez most rosszul esik mert nekem ki van irva

de cseréltünk msn-t és talán látta hogy kivan mert igen kivan és nem jött vissza msn-re hogy bocsánatot kérjen

2010. jún. 5. 21:36
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
Csak azt kívánom, h ennél nagyobb bajod ne legyen az életben. Hány éves vagy 12-13?
2010. jún. 5. 21:42
 8/21 A kérdező kommentje:
13 de ez elég nagy csalodás mert a barátnőmről van szó akiben még sosem csalodtam... érted??
2010. jún. 5. 21:44
 9/21 anonim ***** válasza:
83%
ez hol csalódás??istenem.énis 13 vagyok,de áá mindegy....
2010. jún. 5. 21:55
 10/21 A kérdező kommentje:

hát ott a csalodás hogy meggyanusitott hogy én léptem be és ezért most persze utál de ezt aztán marha jól meg fogalmaztam de ezt nem lehet vagyis én nem tudom vagy lehet ti nem értitek nem tom mert bartnőmnek leirtam ő megértette mi van és utolsó remélem te is megtudod hogy ez mien rossz

sőt még vissza se jött bocsáánatot kérni

lehet már elkürtölte mindenkinek és ez nekem rosszul esik

de hát itt senki sem adott választ

2010. jún. 5. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!