A barátnőmtől valami pokolian rosszul esett jogos a sírás és a szomorúság?
Figyelt kérdés
Az van hogy ma msn-em a barátnőmmel és irom neki hogy ki az az xy barátod mert ki volt irva hogy xy új barát. És egyszer csak mondja hogy sejtem hogy benn vagy az msn-be mert máshogy nem látnád hogy ki van irva és ez nekem tényleg rosszulesett és mondom mért pont engem gyanusitasz meg ezzel?? aztán mondja hogy más nem tudja a jelszavam. kikértem egy kedves lány véleményét igazam van azt mondja hogy nem barátnő aki meg gyanusitja és össze akar velem veszni ezért amit nem is csináltam... nagyon rosszul esett és sirtam is :'( segitsetek2010. jún. 5. 20:58
21/21 A kérdező kommentje:
Igen,minden jó ha a vége jó!!! :))))
Amugy az a városos sztori tök itzgi lehetett.
2010. júl. 8. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!