Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2-3 év körüli gyermeketek...

2-3 év körüli gyermeketek meglátogatott Titeket a kórházban? Nem volt sírás-rívás a távozásnál?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 11:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

30 hós meglátogatott.

nem volt sírás Ő akart jönni!

mondta hogy pápá puszit adott távozáskor.

2011. szept. 28. 11:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem akartam, hogy bejöjjön. Így is nagy "sokk" volt a kistesó érkezése, nem akartam, hogy a kórház gondolatával kösse össze a fejében. Pár napot kibírtunk.
2011. szept. 28. 11:54
 3/12 anonim ***** válasza:

Az első és a második gyerekem között 2év 2 hó van. Akkor úgy éreztem az a jó ha bejön (nem utolsó sorban, mert nekem is nagyon hiányzott a nagy) amúgy nem egy sírós gyerek a fiam, és nem is volt sose az a nagy anyás-ragaszkodós puszizkodós típus, de mikor a kórházba bejött, mennie kellett olyan 10-20 perc után és volt nagy üvöltés sírás hiszti...persze én meg a kórterembe visszamenve sírtam....

a 2-3 között 20 hónap van, nem követtük el még egyszer ezt a hibát, nem jöttek be hozzám. Semmivel se volt nehezebb vagy könnyebb így hogy nem láttak 3-4 napig.

2011. szept. 28. 12:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Én tavaly november 15.én szültem a kislányomat. A nagy ő is lány még nem volt 2 éves és bejött a korházba. Nálunk nem volt sírás de szegény nem tudta hogy most mi történik. Akkor csak a párom kellett neki. De mikor haza jöttünk akkor meg folyamatosan a húga mellett volt.
2011. szept. 28. 12:52
 5/12 anonim ***** válasza:
22 hós volt, igen, bejött, nagyon jó volt, nem is sírt. Amikor hazamentünk a kórházból, akkor volt picit megsértődve, jó pár napig mindenért apát kereste, engem nem. 4 napig apjával volt.
2011. szept. 28. 14:00
 6/12 anonim ***** válasza:

2 év a korkül. Bejött, nem volt semmi probléma. Mikor másodjára jött, mutatott az üvegajtóra hogy anya megy oda be a babához, mikor mentek el. Inkább nekem fájt hogy kicsit félszegen nézett rám, nem rohant oda. Kb egy perc után bújt csak, de akkor nagyon. Utána a többi látogatásnál is minden OK volt, puszit adott mikor mentek el, a kicsit együtt vittük haza, örült neki nagyon.

Előtte még soha nem voltunk külön pár óránál többet.

Mondjuk csak 2 napot voltam bent, és itthol az apja+ 2rokon szórakoztatta, úgyhogy nem is volt ideje hiányolni:)

2011. szept. 28. 14:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

3 éves volt, a szülőszoba ajtajában várt :) Életem legboldogabb percei voltak azok, amiket akkor ott eltöltöttem vele úgy, hogy előtte 2 órával szültem meg a kistesóját :)

Nem volt igazán sírás, hozott ajándékot a babának, és ő is kapott apróságot, meg mindent szépen elmagyaráztunk neki. 3 nap múlva már a saját ágyában ülve fogta a kistestvérét az ölében :)

2011. szept. 28. 16:08
 8/12 anonim ***** válasza:
12.06 vagyok, egyébként az se mindegy hogy 2 vagy 3 éves az a gyerek :) Nekem a 3 évesem minden gond és sírás nélkül viselte ha behozzák de aztán haza kell menni, ellenben ez 2 évesen hatalmas sírással járt.
2011. szept. 28. 16:27
 9/12 anonim ***** válasza:
2év 3hó a különbség, de gond nélkül zajlott a látogatás. :) Cuki és okos volt, és én is örültem, hogy láttam. :)
2011. szept. 28. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:

22 hónapos volt a lányom, amikor a fiam született. Apa behozta a kórházba. A baba nagyon tetszett neki, már első nap haza akarta vinni a karjaiban. Nagyon édes volt, de egy kicsit fura volt neki, hogy miért nem megyek velük haza. De szerencsére nem volt sírás.

Amikor hazamentem, akkor meg megkérdezte, hogy akkor ugye most már nem haragszol apára?! Ezeket honnan veszik?

2011. szept. 28. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!