Segíség, mit mondhatnék? Jogos ez?
15 éves fiú vagyok. Vipről megismerkedtem egy csajjal és szeretnénk találkozni. Kb 20 km-re lakik tőlem, hárman mennénk fiúk, ők ketten lennének lányok. Az egyik fiú járatos arrafelé. Anyám nem akar elengedni:SS
Jogos ez? Mit mondhatnék neki hogy elengedjen? Mindig ilyen szigorú, próbáltam nem vitatkozni vele, meg mindent kipróbálni, segíteni, mindent, hogy egy kicsit engedékenyebb legyen. És itt tartunk.
Az elsönek: Ha a fiam, MIUTÁN azt mondtam, hogy nem engedem el, megfogadná a tanácsodat "Kéredzkedj el apukádtól. Ő csak elenged.", akkor garantáltan nem mehetne, se akkor se egy ideig máskor. Az nem megoldás, hogy az egyik szülöt megpróbálja kijátszani a másik ellen.
Arra lennék kiváncsi, hogy MIÉRT nem akarja az anya elengedni a kérdezöt, mivel indokolja? Mert az nem midegy, hogy CSAK félti, vagy valami más ok is van, pl. akikkel menne, azok ellen van kifogása, esetleg egész éjjelre kimaradnának, stb.
Köszi mindenkinek eddig:)
Sajnos még ha akarnám, se menne, mert faterom nem él velünk..
Hát nézd, ha csak úgy minden i9ndok nélkül nemet mond, akkor sajnos el kell fogdnod ilyen anyuka jutott neked.
De ha nem Vikotiánus nevelőnő, hanem vaódi anyuka, akkor ülj le vele és kérdezd meg miért nem akar elengedni egész pontosan (attól fél, hogy történik valami veletek a buszon, vagy ti csináltok valami ostobaSÁGOT) és akkor máris könnyebb kompromisszumra jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!