Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Segíség?! Nagyon rossz helyzet...

Segíség?! Nagyon rossz helyzetbe kerültem! 15L

Figyelt kérdés

Nah szóval az a helyzet,hogy most kezdtem a gimit 9.es vagyok.Nem vagyok csúnya lány(visszajelzések alapján)

nagyon sok fiú szeretne velem járni,ezért egyre több lány kezd féltékeny lenni rám,és elkeztek utálni...igaz meg van a saját baráti köröm ( nagyon szeretem őket 4barátnőm)

és úgy többiekkel az osztályból jóban vagyok mindenkivel,csak a legtöbb lány a gimiben rám féltékeny és nem nagyon szeretnek,de nekem ez így nem jó..nagyon szarul vagyok emiatt..most is a sírás környékez.:S:|:'(

mndenféle hülye pletykát elindítanak rólam...sajnos:(((

azon gondolkozom hogy iskolát fogok váltani,(kisvárosban lakom itt ez az egyetlen gimi) most bejárós vagyok,de valszínű ha váltanék akkor kolisnak kellene lennem de az meg nagyon megviselne ha itt kellene hagynom a szüleimet és a kistesómat..serintetek mit tegyek????:'((((

ha valamit nem értetek szóljatok leírom még 1x..15L

2010. okt. 29. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
először is semmiképpen ne válts iskolát. az lehet, hogy neked megoldja, de az ismerőseid gyengének fognak hinni érte. na ott a probléma, hogy sok kakasnak kevés a kukorica, szal kukoricát kell adni a kakasoknak. próbáld meg befolyásolni a nyálukat csorgató fiúkat elvégre "nem vagy csúnya a visszajelzések alapján". hozd össze a féltékeny csajokat a fiúkkal ezzel nem csak nem útálnának, hanem talán még barátkoznának is veled másrészről meg a fiúk is leszállnánsk rólad. nem kell sokat mondani nekik, hisz a kamasz fiúknak elég egy kis fenék meg cici és már az orruknál fogva lehet vezetni őket, bár megjegyzem van 1-2 olyan fiú akit nem lehet egyszerű női bájakkal lenyűgözni, de ha jól kevered a kártyát be fog jönni.
2010. okt. 29. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben egyetértek az első válaszolóval.

Meg ne forduljon a fejedben az iskolaváltás lehetősége.

Ha most keménynek mutatod magad, (tudom hogy nehéz) hidd el, lefognak szállni rólad. Ez nagyon ismerős helyzet, és tudom mit érzel, de türelem :) És az is nagyon jó ötletnek tűnik, ha a rosszakaróidat összehozod, vagy csak bemutatod pár helyesebb fiúnak.. Reméljük akkor megnyugszanak.. de ezt én sem értem hogy miért kell mindenkit kiutálni. na mind1. kitartás :)) ui.: a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.. vagyis: azzal hogy rosszindulatú pletykákat terjesztenek rólad, csak magukat írják le mindenki előtt ;)

2010. okt. 29. 21:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Okés...akkor az iskolaváltást az ki is verem a fejemből:S

De már nagyon elegem van,pedig úgy komolyabban nem szólnak be meg semmi,csak megy a pletyka állandóan meg ilyesmi..veréb avatótól meg már előre félek:S:S köszi a válaszokat nagyon rendesek vagytok!:)

2010. okt. 29. 21:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Pedig még eleinte magassarkúban jártam,de már arról is letettem,csak converse+polo+nadrag...semmi extra :S:S:S

nem tudom min kellene még változtatnom hogy elfogadjanak mert ez így nagyon nem jó:'(

2010. okt. 29. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia megint a második válaszoló vagyok.. :)

Légyszíves is vedd fel a magassarkút! Elmesélek egy személyes élményt: Én most kezdtem egy hatosztályos gimiben, és oda járnak vagy 700an... Köztük rengeteg a helyes fiú. Én sohasem gondoltam azt magamról hogy szép vagyok, mert engem mindig eltiportak..(Ez hosszú) Az egyik osztálytársam, egy nagyon szép lány, modellkedett is.. Ő Facebook-on mindent megoszt. akármi történik vele, rögtön közzéteszi. Így persze egy csomó helyes srác bejelölte, és írogattak is neki.. Én elhatároztam hogy olyan leszek mint ő. Elkezdtem mindent közzétenni, levettem az adatvédelmi beállításokat is, csakhogy többen lássák a fényképeimet. De ez cseppet sem rám vallt. Így persze mindent visszacsináltam :D Az elmúlt egy hétben, egy 10.-es srác, és egy 9.-es is elkérte az msn- címemet.. Persze arra a lányra rá sem néztek. Ekkor döbbentem rá, hogyha mindent közzétennék mint ő, nem lennék érdekes mások számára.. mindent tudnának rólam, és nem lenne miről beszélgetnem velük. Szóval a lényeg, hogy ne akarj megváltozni azért, hogy elfogadjanak. Először én sem értettem, hogy mit akarnak tőlem az ilyen helyes fiúk, de biztos vagyok benne, hogy annak is megvan az oka, hogy miért téged szemeltek ki maguknak :)) Ja és nem muszáj csak az osztálytársaiddal barátkoznod. menj oda másokhoz. Ismerkedj :D Ha esetleg csinálnak suli-bulit, akkor menj el és barátkozz össze másokkal is. Vagy elég ha az évfolyam társaiddal beszélgetsz. Sok sikert :) 13/L

2010. okt. 30. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Az iskolaváltás szerintem jó.
2013. febr. 4. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!