Mit is mondhatnék a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Egy pici baba élete! 18 éves vagyok érettségi előtt. 7hetes terhes vagyok az apával 3és fél éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást! Szüleim és az ő szülei sem akarják a babát! De én nagyon szeretném és az apa is. Minden megtesznek szüleink, hogy ne szüljem meg. De én SZERETNÉK ANYA LENNI! tudom korai de elég érettnek érzem magam+ anyagi háttér is meglenne! Abortuszt nem akarom. Soha nem tudnám feldolgozni, minden nap bennem élne... mély depresszióba kerülnék. Holnap megyünk el anyával a családvédelmi szolgáltatáshoz. Ott szeretném anyát meggyőzni, hogy álljon az én véleményem mellé. Egy levélben szeretném összefoglalni. Szeretnék tanácsokat, tapasztalatokat biztató szöveget kérni! Aki meg csak hurrogni tud, hogy milyen fiatal vagyok az ne is vegye figyelembe ezt a segélykérő üzenetet!2010. szept. 23. 19:30
1/28 anonim válasza:
18=felnőtt vagy azt teszel amit akarsz!!!
2/28 A kérdező kommentje:
2hónap múlva leszek 18
2010. szept. 23. 19:34
3/28 anonim válasza:
Szerintem is felnőtt vagy! Semmiképpen ne vetesd el és ne hódolj be, főleg hogy szeretnétek is és az anyagiak is megvannak hozzá. Légy erős és bátor és állj ki magatokért!!!
4/28 anonim válasza:
Mond el anyukádnak,hogy ne akarja elvenni tőled,mert akkor egy életre tönkretesz.
Biztos nem akarja,hogy szenvedj.
Sok sikert.
5/28 anonim válasza:
Szerintem ha még nem vagy 18, akkor sem szabatja meg,hogy elvetesd. Max. ha el akarnád vetetni, ahhoz kéne az engedélye.
6/28 anonim válasza:
Kérdezd meg anyukádat, hogy ha most ő lenne hasonló helyzetben, s te lennél a pocakjában mit tenne? Elvetetné? s mi lesz, ha soha többé nem lehet majd gyereked? ezek kicsit nagyon lélekre ható zsaroló szövegek, de ha mindent megpróbáltál, s nem érik meg, muszáj a lélektani zsarolást bevetni. Amúgy én is fiatalnak talállak még az anyaságra, hiszen annyi minden van még előtted, de ha szeretnéd, akkor azzal is számoltál, hogy mivel jár. szorítok, hogy sikerüljön megtartani, s meggyőzni a szülőket a te elképzelésed helyességéről. amúgy tervezett baba, vagy hogy jött össze? legyél erős és meggyőző, majd írj, h hogy ment
7/28 anonim válasza:
Nekem 20 évesen született a kislányom. Igaz, rá 2 hónapra rá töltöttem a 21et. De mind1. Nála jobbat el sem tudnék képzelni. Nélküle nem is tudom mit csináltam :D Szóval egy baba nagyon nagy érték! Főleg, ha ennyire szeretnétek. Amúgy meg... mit tud csinálni? Elrángat abortuszra és rászíjaz az ágyra? Ne hagy magad! Az a pici élet Titeket választott, nem szabad elengedni! Sok sikert!
8/28 A kérdező kommentje:
Nem volt tervezett baba. Véletlen jött össze.Az a baj hogy szüleimnek bármit lehet mondani, nem hatja meg soha semmi. Nem tudom milyen lelki szöveget mondhatnék neki, amitől tényleg meg fog változni a véleménye?!Csak annyit mondott, hogy te tolod a babakocsit mások meg suliba járnak?Magasról tesz az érzéseimre, azt mondta nyersen, plebejusan: túl leszel rajta, ennyi volt, ne gondolj rá, nincs mit ezen gondolkozni, elvetélsz éled tovább az életed! Egész nap csak sírok erre meg ezt mondta: azzal nem lesz jobb, hogy egész nap csak bőgsz, nem tudsz meghatni...
2010. szept. 23. 19:46
9/28 anonim válasza:
Hát tudod ilyen anyára nem is lenne szükségem! Akinek gyereke van, és szereti, az nem tud így beszélni egy fejlődő kis életről. Hagyd a fenébe! Költözz össze a pároddal, és éljétek a boldog családi életeteket. Aztán ha meglátja a csodálatosan szép unokáját, és olvadozni kezd, mondd Neki, hogy Ő sajnos nem létezik, hiszen Ő elvetette. Én biztosan ezt tenném!!!
10/28 anonim válasza:
Ne hagyd magad!!!Az a kicsi élet egy emberi lény,méghozzá a te gyereked!!!Én is csak jövő hónapba leszek 18 de ha terhes lennék én mindenféleképpen megtartanám!A párommal lassan 3 és fél éve vagyunk együtt!Én most fogom abbahagyni a fogamzásgátlót és ha terhes leszek örülni fogok neki!!Anyagi háttér megvan,már összeköltöztünk,szeretnék babát!!Az egyik barátnőm is elvetette és nem jött még össze neki másik baba,pedig szeretne!!!Az érettségit később is le tudod tenni,mond meg anyudéknak!Sok kitartást és ne mondj le a kicsiről SOHA!!!Írd majd meg hogy mi lett!!!Szorítok!!puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!