Mit is mondhatnék a szüleimnek?
18 évesen nem dönthetnek helyetted!Te életed,és ha felelősséggel tudsz lenni egy életért,egy életen át,akkor ne dobd el magadtól.
Anyukám anno 19évesen lett velem terhes.Anyja kidobta otthonról,mert nem vetette el (legkisebb volt a családban,és már 15évesen elzavarták dolgozni,nem volt szava otthon),apuhoz felköltözött pestre,és itt vagyok.Nagymamámat nagyon szerettem,és ő is engem (6éve halt meg,de még mindig hiányzik),szóval ahhozképest,h anno nem akart,imádtuk egymást.
Ezt csak azért írom le,hogy lásd,anyu jól döntött,nem ölt meg,és végül mamám se bánta meg,h a lánya nem hallgatott rá! :)
Tartsátok meg,ha tehetitek,nekem is van 25éves fejemmel egy két éves fiam,semmiért nem cserélném el,az életem értelme,és jön a kistesó is pár hónap múlva.
Tudom mit érzel,h anya akarsz lenni,csodálatos dolog.
Minden jót,és helyes döntést.
:)
még semmi sem lett, holnap derül ki minden! holnap megírom!!
tudom, hogy nem titeket kell meggyőzni, de tőletek tudod tanácsot kérni!
Szia!
Nem szabad, hogy anyukád befolyásoljon, ne hagyd magad! A te/ti kis életetek dobog a szíved alatt, te döntesz, nem pedig anyukád!Tartsd meg a babát, majd idővel megbarátkozik a gondolattal, hogy unokája fog születni, és hidd el nagyon fogja imádni, csak idő kell mire felfogja, hogy hamarosan nagyszülő lesz. Én is 18 éves voltam mikor teherbe estem a fiammal, az apja el is hagyott ez miatt, mert neki nem kellett. :S Anyum nekem sem örült, még suliba jártam, mindenáron le akart beszélni róla, de nem tudtam volna megtenni, hogy megöljem a kisbabámat, így megszületett. Igaz anyuéknál laktunk, nagyon nagyon nehéz volt egyedül, apa nélkül nevelnem, de aztán jött az igazi nagy szerelem 1év múlva, akivel össze is költöztünk 3hónap után, majd 5év után sikerült saját lakást is venni. Összeházasodtunk, és megszületett a kislányunk. Október 7-én leszünk együtt 12éve. December közepére várjuk a harmadik gyermekünket, aki kislány lesz. Nekem így teljes az életem, imádom az előző kapcsolatomból született fiamat, soha nem tudtam volna elvetetni őt, hiszen a gyerekem! Remélem minden rendeződik körülötted, sok boldogságot kívánok!
Szia!
Hú, nagyon szorítok értetek, ne hagyd magad, ha Te így döntöttél, és ráadásul számodra egyértelmű ez a döntés, akkor ne törődj semmivel, senkivel!
A párod melletted áll, írtad, hogy az anyagiakkal sem lesz gond, így gondolom nemsoká össze is tudtok költözni.
Kicsit hasonlóval küzdök, bár én már majdnem 2 éve a párommal élek, lassan 20 éves leszek, és abszolút tervezetten babás vagyok, 16 hetes, és nem tudom, hogy mondjam meg, ugyanis utálják a páromat a szüleim, amin már teljesen túl vagyok, nekik más sem felelt meg előtte, csak biztos nagy balhé lesz a baba miatt.
De majd lecsillapodnak idővel.
Sajnálom őket, nem érdemelnek semmi rosszat, de ebben a kérdésben, ügyben elég...fafejük van.
Várom, hogy mi van Veletek!
A családsegítő szerintem is tutira melletted fog állni, ha tiltakozol a baba elvétele ellen, és megvan a hátteretek! Talán vinni kéne a párodat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!