Mit is mondhatnék a szüleimnek?
Szia! Nekem is van egy pont ilyen történetem. 18 éves voltam, amikor a nagy szerelmemtől terhes maradtam. A fellegekben jártam, ő viszont nem akarta a babát. A szüleim nem szerették őt, jobbat akartak nekem. Otthon anyunak el kellett mondanom, hogy terhes vagyok. Először nagyon kikelt magából, majd nyugodtan leültünk és átbeszéltük. Tudtam, hogy nem nagy jövőm van egy olyan fiú mellett aki nem akarja a babát, pedig akkor már 4éve voltunk együtt. Anyuval közösen és békességben döntöttünk az abortusz mellett, de előtte elcibált a kórház újszülött osztályára és megnéztük a babákat, mert azt mondta, hogy lássam, mit hagyok ki az életemből. Mind a ketten sírtunk, de akkor "jól" döntöttünk. Ennek már 18 éve és az a fiú egy részeges disznó lett én viszont egy nagyon kiegyensúlyozott, boldog házasságban élek és most várom a 4. babánkat.
Azért írtam le a történetem, hogy kérlek, nagyon gondold végig, főleg hosszú távon! Azt írod, hogy megvan az anyagi háttér. Akkor miért kell otthon élned, miért nem költöztök össze? És miért ellenzik a szülők ennyire ezt a babát? Nem bíznak meg bennetek? Nem kell válaszolnod persze ezekre a kérdésekre, csak te gondold át magadban és kívánom, hogy a lehető legjobb döntést tudd meghozni. Hiszem, hogy egy baba nem véletlen csöppen az életünkbe, valamire meg akar tanítani minket. Biztos rád is vár egy lecke!
Szia!19:56-os vagyok!Mi lett?Nagyon szorítottam,és fogok is érted!!!:)Amint tudsz valamit írj!
puszi :)
Sziasztok!
Elmondtam anyukámnak a családvédelmi szolgálaton.A nő egy az egyben mellettem állt. Amikor anyukám meghallotta, hogy mit is akar égnek állt a haja. Teljesen kétségbeesett, hogy mi lesz VELE! Nem is velem... Nagyon sokat veszekedtünk ott ez miatt. Hogy én átvertem őt, mert itthon ugye az abortusz mellett döntöttek. A nő is belátta, hogy nem sok esélyem van megtartani. Tegnap este kiderült, hogy a párom se szeretné megtartani.Elmondta, hogy szerinte még nincs itt az ideje. Anyukám azt mondta, hogy ha megtartom a babát apukám el fog költözni és ő biztos utána megy én meg egyedül maradok, szóval a szüleim segítségük kilőve, párom segítsége is...
Nincs más választásom el kell vetetni a babát:( Nagyon nehéz lesz.
Nagyon szépen köszönöm a sok biztató válaszokat!Nagyon sokat segített!
Szia!19:56-os vagyok megint!Szomorúan hallom hogy mindenki elfordult felőled...Ennél rosszabb nem is lehetne!!!Sajnos ha csak ez az út maradt hogy elvetesd akkor nagyon sok kitartást kívánok,a párod meg meg sem érdemli hogy vele maradjál mert egy ilyen nehéz,mégis csodálatos helyzetben elfordult tőled!!!Mi itt a válaszolók nem tudtunk segíteni neked csak tanácsokat,meg véleményeket írni...Szerintem mindenki nevében írhatom hogy nagyon sajnáljuk és ha megtörtént az hogy elvetetted akkor is nyugodtan írhatsz mert mi itt leszünk és segítünk neked,meg veled együtt érzünk!!!:( Kitartást,és ha bármit szeretnél kérdezni akkor mi itt leszünk!!
puszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!