Mit is mondhatnék ilyenkor?
én nem járok hasonló cipőben de a sógornőmék igen. Nekik azt mondtam mondják azt ilyenkor hogy: Megbeszéltük a férjemmel még el szeretnénk utazni pl. Tibetbe, felújítani a lakást, még gyorsan el akarom végezni az xy sulit. Mindegy csak hosszu időtartamú legyen. Ekkor legfeljebb azt gondolják hogy Neked se fontos a család inkább tanulsz utazgatsz de legalább mindenki békén fog hagyni egy jó időre.
Nekik egyenlőre bevált.
Sok sikert a mielőbbi babához!!
Ugyan én nem járok ebben a cipőben, de elhiszem, hogy ez neked milyen roszzul esik (egy kicsit más, de régebben engem meg mindig a férjhezmenetellel nyaggattak, elég későn találtam meg a páromat, és piszkosul szenvedtem, hogy egyedül vagyok...)
Nem is tudom, mit lehetne mondani. Én talán megmondanám kerek perec, hogy mi a helyzet. Nagyon szeretnétek, de sajnos még nem sikerült, és nagyon rossz neked, amikor erről faggatnak. Talán észbe kap az illető,és máskor, mástól nem kérdez rá ilyen személyes, kényes dologra. Mert szerintem is tök illetlen, aki rákérdez az ilyen dolgokra!
És szívből kívánom, hogy hamarosan összejöjjön nálatok is a baba!
Tapintatlanok, de az esetek többségében nem szándékosan és nem tudatosan.
Egyszerűen az a megszokott, hogy hp-ral gyerek jár.
Vagy vmiről beszélgetni akar.
Ha téged nem zavar, úgy lehet ennek gátat szabni, hogy elmondod, nem sikerül.
Ekkor visszavonulót fújnak. Még el is restellik magukat.
Bónusz, kifejezetten neked: első gyerekemet 40 évesen szültem, ugyanígy nem jött össze.
Azt gondoltam a sok görcsölés után, már nem is kell, "öreg" vagyok.
Láss csudát, ekkor hipp-hopp.
Ne görcsölj.
Minden jót kívánok.
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat,tanácsokat!
Volt olyan is hogy egész egyszerűen megmondtam,hogy nem sikerül,erre már adták is rögtön a tippeket,hogy mikor,kihez,melyik orvoshoz menjünk,mert az a legjobb..stb...Anyukámat is folyton ezzel a kérdéssel zaklatják hogy mikor lesz már unokája,de ő már nem is említi meg nekem,mert tudja hogy nagyon fáj...Pár hónapom van a 40.x-ig,nem sokára betöltöm.
Igaz, én még "csak" 33 vagyok, de régóta nem jön össze a baba, illetve kétszer összejött, de mindkétszer korán elvetéltem. Semmire nem vágyom jobban, mint hogy én is terhes legyek végre, és ne csak pár napig vagy hétig tartson ez az állapot, hanem meg is szülessen a szép, egészséges Babám ...Még én magam is csodálkozom magamon, hogy hogy birom ezt ép ésszel, hogy másfél év várakozás után megint elment a Baba, akit annyira vártam :-(((
Engem is kérdezgetnek sokan, mert mindenki tudja, mennyire szeretem a gyerekeket, de én közlöm velük, hogy szeretném, de nem sikerül. Lehet, hogy egy ilyen válasz után ők érzik rosszul magukat, de legalább egy időre békén hagynak.
Sok erőt és legfőképpen sikert kivánok Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!