Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Honnan tudom hogy megjött?...

Honnan tudom hogy megjött? Ilyen sötétbarnás pirosas izé van a bugyimban anyának meg hogy mondjam el? :O HELP

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 16:00
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Nézd, megértem, hogy nem szívesen beszélsz erről anyuddal. Én se voltam jó viszonyban vele kamaszkoromban. 13 évesen jött meg nekem. Nem ijedtem meg, örültem neki, vártam már, hogy "nagylány" legyek. Meg tudtam mindent. Tudtam, hogy kell használni a betétet stb. De gondoltam, azért csak el kéne mondani anyámnak.

Kimentem hozzá a konyhába, ott sertepertéltem, próbáltam kinyögni... hát nem volt könnyű, de csak kinyögtem. Egyszerűen csak mondtam anyámnak, hogy megjött. Ő meg annyit mondott, hogy oké, meg hogy tudom-e, hogy kell használni a betétet. Mondtam, igen. Ennyiben maradtunk. :)

Utána pár hónappal később kipróbáltam a tampont, azt tök magamtól, picit szenvedtem vele először, de csak összejött. :) Utána egyre többször használtam.

Szóval sztem mondd meg, tudom, kicsit ciki, de ez tök természetes, anyudnak is az lesz. Essél túl rajta mielőbb, ne görcsölj rajta fölöslegesen.

2011. máj. 19. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!