Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Honnan tudom hogy megjött?...

Honnan tudom hogy megjött? Ilyen sötétbarnás pirosas izé van a bugyimban anyának meg hogy mondjam el? :O HELP

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 16:00
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Mi sem beszélgettünk soha anyámmal ilyen dolgokról, és én is tök szégyellős voltam. Meg sem mertem mondani eleinte, de azért összeszedtem a bátorságom és két hónap után odaálltam mellé, hogy:

-Anya, mondhatok valamit

-Mondd.

- Megjött.

- Mi?

- Hát amitől nagylány leszek.

Ennyi. nem volt semmi probléma, megmondta, hol találom a betétet és mit csinálja. Nincs ezen mit rosszul fogadni.

2011. máj. 17. 11:26
 32/41 A kérdező kommentje:
KÖszi :)
2011. máj. 17. 13:00
 33/41 anonim ***** válasza:

Miért akadna ki?

Ez természetes. Ha azzal álnál elém, hogy Anya, terhes vagyok. Na akkor kiakadnék.

Amúgy 12-14 évesnek tippellek.

Ártatlan és romlatlan vagy, nem pedig buta!

Hidd el, majd ha beindulnak a hormonjaid egy csapásra érdekelni fog a szex, később pedig a kisbaba. Ez genetikailag beléd van kódolva.

Fajfenntartási ösztön.

Jaj, nosztalgiázok... én is ilyen voltam, ennyi idősen, most már kétgyerekes anyuka vagyok.

Maradj sokáig ilyen!

26/n

2011. máj. 17. 14:32
 34/41 anonim ***** válasza:

Amúgy ezt én sem értettem miért kel ennyire elmenni az eredeti kérdéstől.

1.Másrészt ezeket a dolgokat soha nem beszéltem meg anyummal, nekünk ilyen felvilágosítás 8 év alatt 2szer volt, és ott mindenről beszéltek(még a menstruációról,is meg a sexről is), és még vagy 5db betétet is kaptunk. Ha pedig vagy már 8.-os akkor már órai tananyag.

2.Én is nagyon félénk vagyok és nem is én mondtam el hanem nagynénim mert vele ezt jobban megmertem beszélni mert csak 4 é van köztünk, és ő mondta el (de ő is alig merte :P ).Aztán adott anyukám betétet és másnap elmentünk a boltba ennyi volt.

Remélem tényleg komolyan írtad ki a kérdést.

ÉS Drukkolok hogy sikerüljön valahogy elmondani.

14L

2011. máj. 17. 15:22
 35/41 anonim ***** válasza:

Odaálsz eléje éés mondod:

Te:Képzeld anyu valami izé van a bugyimon azthiszem megjött a menstruációm...

Anyukád:Ó tényleg kislányom,gratulálok nagylány lettél :)

Ez kb. így működik.Mondjuk az én anyukám csak mosolygott,mert én úgy megvoltam ilyedve mikor megjött(nem nagyon vártam rá) mintha 10 perc múúlva szülnék...:))

2011. máj. 17. 16:47
 36/41 anonim ***** válasza:

A nődoki kérdésre:

Ajánlott, hogy mikortól szexuális életet élsz (vagy asszem 18 éves korodtól) eljárj nődokihoz, mert egyrészt védekezés szempontjából tablettát kérni, másrészt rengeteg betegséget összeszedhetsz, ezen kívül méhnyakrák szűrésre is el kell járni évente. "A méhnyakrák szűrése szempontjából a legfontosabb a rendszeres, évente végzett nőgyógyászati, illetve citológiai vizsgálat! A 0. stádiumban felfedezett méhnyakrák túlélési aránya a kezelés után 100%!"Ha már a netről tudakolózol: [link]

[link]

Tehát nem kötelező, de egyébként nem tudják kimutatni pl. a rákot, csak ha már késő, és nem lehet megmenteni...Na akkor most válassz elmész vagy nem?

2011. máj. 17. 17:25
 37/41 anonim ***** válasza:

A kerdesedre mar valaszoltak. Annyit tennek meg hozza, ha nem akarod anyud megtudja (bar total nem ertem mitol felsz) - a beteteket, nehogy a wc-be dobd, mert eldugulhat, hanem csomagold be wc papirba es ugy dobd a kukaba.

Tenyleg mitol felsz ? Ez minden novel megtortent vele is, nem fog leszidni. Miert felsz ?

2011. máj. 17. 18:04
 38/41 A kérdező kommentje:
Mert anyával ilyenről nem szoktam beszélni és nem tudom hogy naaa és nem akarok kínos helyzetbe kerülni.. xD
2011. máj. 17. 19:13
 39/41 anonim ***** válasza:

Nem szoktal, mert most nossz, jonnek elo majd ezek a dolgok. O nem gondolna semmit, orulne, hogy vele beszelsz errol. Igen mindannyiunknak ciki kicsit, de ezt le kell kuzdeni. Eleg szomoru, ha anyuddal nem mersz beszelni dolgokrol. Szerintem probalkozz, meglasd nem is olyan veszes. Tul kell ess ezen, hogy ciki, mert nem ciki !

Megkerdezhetem hany eves vagy ?

2011. máj. 17. 19:40
 40/41 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2011. máj. 17. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!