Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Honnan tudom hogy megjött?...

Honnan tudom hogy megjött? Ilyen sötétbarnás pirosas izé van a bugyimban anyának meg hogy mondjam el? :O HELP

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 16:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de normális anya örül ha a lánya menstruál, hiszen ez az érettség egyik jele. Ha a Te Anyukád nem örül, akkor sajnállak.
2011. máj. 16. 17:52
 12/41 A kérdező kommentje:
De hogy örülne neki, ha nem is tudja? :O WTF
2011. máj. 16. 17:55
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ne szórakozz már légyszives.

Hogy hogy hogyan fogja fogadni ? Ez nem egy rossz dolog, hogy rosszat tettél. Nem kismama lettél, attól már félhetnél, hogy mit fog szólni, vagy ha lopsz , csalsz, hazudsz.

Ez egy természetes emberi folyamat nincs mitől tartanod.

Vagy miért félsz ennyire anyukádtól ? Van valami okod ?

Idegbeteg, vagy nem normális vagy valami nagy baj van ?

Mert ha nem, akkor amitől tartanod kell az OOOO nagy semmi.

2011. máj. 16. 17:55
 14/41 A kérdező kommentje:
Köszi xD te aztán tudod hogyan kell támogatni az embert.... Amúgy anyukámmal nem szoktunk semmilyen ilyen dologról beszélni tehát...
2011. máj. 16. 17:57
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig nem akarod, akkor ne mondd el, hanem vegyél magadnak ha van miből betéteket, esetleg tampont. Utóbbiból gondolom kisebb méret kell. A betétet a ragadós részével kell a bugyira ragasztani. A szárnyasok jobbak ha javasolhatok. (a ragasztást azért írtam, mert hallottam már, hogy fordítva csinálta, és igen fájdalmas volt leszednie.
2011. máj. 16. 17:57
 16/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2011. máj. 16. 17:58
 17/41 anonim ***** válasza:

Arra mostmár vigyázz azért kivel, és hogyan sexelsz, mert anyuka lehetsz hamar.

Ha nem beszélsz anyuddal ilyesmiről, kell innen némi felvilágosítás ?

2011. máj. 16. 18:11
 18/41 A kérdező kommentje:

Ömmm nem hiszem mert erről már tudok mindent, eddig csak a menstruáció nem foglalkoztatott, amúgy ahogy magamat ismerem én 88-99 éven belül nem szexelek xD

De aki szeretne adhat ilyen témában is tanácsokat! ;-)

2011. máj. 16. 18:45
 19/41 anonim ***** válasza:

Ha anyuddal nem beszélsz erről, akkor hogyan honnan tudsz erről már mindent. Remélem nem barátnőktől a zagyvaságot,hanem valami normálisabb.

Lényeg, hogy használj védekezést, a fiú óvszert, vagy te tablettát. Elmégy a nőgyógyászhoz, megvizsgál, nem kellemes, és ismét talán cikinek éreznéd, de tök normális a doki ezért van. Nem fáj semmi, majd ír fel gyógyszert, amit rendszeresen szedsz.

Hány éves vagy ? Csak kérdezem.

2011. máj. 16. 18:55
 20/41 A kérdező kommentje:

Nyugi nem barátnők xdxd amúgy net :P

Ja és nődokihoz én? :O soha, amúgy van olyan életkor amikor KÖTELEZŐ menni? xD

2011. máj. 16. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!