Honnan tudom hogy megjött? Ilyen sötétbarnás pirosas izé van a bugyimban anyának meg hogy mondjam el? :O HELP
Ugyan ne szórakozz már légyszives.
Hogy hogy hogyan fogja fogadni ? Ez nem egy rossz dolog, hogy rosszat tettél. Nem kismama lettél, attól már félhetnél, hogy mit fog szólni, vagy ha lopsz , csalsz, hazudsz.
Ez egy természetes emberi folyamat nincs mitől tartanod.
Vagy miért félsz ennyire anyukádtól ? Van valami okod ?
Idegbeteg, vagy nem normális vagy valami nagy baj van ?
Mert ha nem, akkor amitől tartanod kell az OOOO nagy semmi.
Arra mostmár vigyázz azért kivel, és hogyan sexelsz, mert anyuka lehetsz hamar.
Ha nem beszélsz anyuddal ilyesmiről, kell innen némi felvilágosítás ?
Ömmm nem hiszem mert erről már tudok mindent, eddig csak a menstruáció nem foglalkoztatott, amúgy ahogy magamat ismerem én 88-99 éven belül nem szexelek xD
De aki szeretne adhat ilyen témában is tanácsokat! ;-)
Ha anyuddal nem beszélsz erről, akkor hogyan honnan tudsz erről már mindent. Remélem nem barátnőktől a zagyvaságot,hanem valami normálisabb.
Lényeg, hogy használj védekezést, a fiú óvszert, vagy te tablettát. Elmégy a nőgyógyászhoz, megvizsgál, nem kellemes, és ismét talán cikinek éreznéd, de tök normális a doki ezért van. Nem fáj semmi, majd ír fel gyógyszert, amit rendszeresen szedsz.
Hány éves vagy ? Csak kérdezem.
Nyugi nem barátnők xdxd amúgy net :P
Ja és nődokihoz én? :O soha, amúgy van olyan életkor amikor KÖTELEZŐ menni? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!