Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Honnan tudom hogy megjött?...

Honnan tudom hogy megjött? Ilyen sötétbarnás pirosas izé van a bugyimban anyának meg hogy mondjam el? :O HELP

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 16:00
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az is akár. Én annak idején kijöttem a WC.ről, és annyit mondtam anyunak, hogy megjött. Erre anyu mondta, hogy hol találok betétet, meg hogyan csináljam, meg ha fáj a hasam, akkor mit tudok bevenni rá. Bátyám jött oda, hogy mi jött meg? Mondtuk a levelem. Viccen kívül, neki mindenképpen szólj, ő tud segíteni, ma már nem vattát fog adni. Ha meg nem az, akkor egy nőgyógyászhoz kellene ellátogatni, lehet, hogy valami fertőzést szedtél össze. Hány éves vagy?
2011. máj. 16. 16:06
 2/41 anonim ***** válasza:
22%

Ki jott meg, anya?

Lehet, hogy csak vereset kakiltal.

2011. máj. 16. 16:07
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Hat egyszeruen allj ele,es mondd el neki,ez nem bun,nem tettel semmi rosszat.Anyukad orulni fog,ha vele osztod meg,es nem a szomszed lanyatol hallja holnaputan,hogy a lanya "nagylany" lett.Boldog lesz,ha latja,hogy bizol benne,es biztosan felvilagosit majd mindenrol.

Ne parazz,ez teljesen termeszetes dolog :)

24/N

2011. máj. 16. 16:08
 4/41 anonim ***** válasza:
67%
na?:D sikerült elmondani?:D hány éves vagy?:)
2011. máj. 16. 16:27
 5/41 anonim ***** válasza:
Ez már menstruáció lesz.
2011. máj. 16. 16:28
 6/41 anonim ***** válasza:
Mondd egyszerűen, hogy menstruálsz. Nem kell ezt bonyolítani.
2011. máj. 16. 16:28
 7/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen fura ezzel elő állni, ha valaki szégyenlős, de hidd el semmi fura nincs benne, és anyudnak ez teljesen természetes. Úgy tud segíteni, hogy mit hogyan használj, ha megmondod. Ha cikinek érzed annak érzed, csak mondogasd magadban, hogy ez így normális. Aztán lehet kapsz egy kis felvilágosítást is, hogy nehogy kismama legyél. :-)

Akár úgy is mondhatod, hogy - Anyu ! Eljönnél velem a boltba betétet nézni melyik a nekem való ?

2011. máj. 16. 16:35
 8/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de én félek elmondani.... azaz rettegek, mert nem tudom hogy fog reagálni, eddig semmi ilyen jellegű dologról nem beszéltünk.
2011. máj. 16. 17:35
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
Hogy reagálna? Ő is nő, és menstruál! Mondd el nyugodtan, hogy menstruálsz!
2011. máj. 16. 17:44
 10/41 A kérdező kommentje:
De nem tudom hogy fogja fogadni és félek :'(
2011. máj. 16. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!