Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől vérezhetek 20 hetesen?...

Mitől vérezhetek 20 hetesen? Csak egy nagyon pici vér volt a bugyimban. Délelőtt még feküdtem kicsit fájt az oldalam. Azt gondoltam a pici nyomja mert hátamon feküdtem.

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem hívd fel a dokit. Akármennyire pici is az a vér, nem tudni honnan jött. Telefonon kérdezd meg mi a teendő, szerintem nem fog haragudni, ha vasárnap zavarod és ő majd megnyugtat :)
2010. márc. 7. 14:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Tegnap este én is így jártam (22 hetes vagyok),nyolckor mentünk az ügyeletre,mert én "idegbajos" vagyok. Megnézték a babót,a méhlepényt tapadását,a méhszájat,minden oké...a doki szerint túlerőltetem magam ( a szexre is rákérdezett,de mondtam,hogy az most nem volt)...így Magne B6;Nospa szedését írta fel (és Pipholphent,hogy pihenjek-de azt este már nem sikerült kiváltani) ..meg ágyban töltendő hétvégét!

Ha megnyugtat téged is,akkor inkább mutasd meg magad egy orvosnak,mert sokminden okozhatja...de ha görcsölsz is,akkor meg tuti orvos...

2010. márc. 7. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!