Hatodik hetes terhes vagyok és 5 perce elkezdtem vérezni. Elvetéltem, vagy mi ez? Nincs itthon a párom és iszonyúan félek. Hallottam, hogy néha picit vérezhetek, amikor meg kéne jönnie, de most egyáltalán nem ott tartok.
Szerintem SOS orvoshoz kellene valahogyan menj, mert lehet, hogy Ő tud segíteni, ha baj van. Vagy legalább hívd fel telefonon (feltéve, ha megadta a mobilszámát), de az ügyeletre mindenképp menj be.
Ha máshogy nem, akkor taxival, de ne bagatelizáld el, nehogy késő legyen.
rány a doki!ez nem vicc, lehet nincs semmi baj, de jobb ha lát doki.mert még ha nincs is baj, lagalábbmegnyugodhatsz, mert a stressz csak rosszabb, ha baj van meg lehet tudnak rjata még segíteni!
ne légy felelőtlen.Indulj el most!Majd irdd meg mi volt!
Szorítok!
Holnap reggel tudok menni!
Ki van kapcsolva az orvos, és vidéken lakom, itt nincs ügyelet, vagy ha van is, semmit nem érek vele.
Menj be valahogy ügyeletre azonnal!!
Ez nem játék!
Én így voltam azonnal kórház lett.Baba pedig nem:((
Én is csak kicsit véreztem, aztán meg volt, hogy pár órán keresztül nem. én 2 napig nem mentem dokihoz, mert engem is megjhülyítettek, hogy nem kell ezt olyan komolyan venni. sajnos nem lett belőle baba:(
Menj inkább most!
L. 37+6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!