Canesten Combitól vérezhetek?
Figyelt kérdés
Fertőzésem volt, Canesten Combit kaptam rá.Picit véreztem utána, dokinál voltam és ő azt mondta a tablettától van.Már pár napja befejeztem a kezelést, de még mindig volt pici alvadt vér a bugyimon.Ez még mindig lehet attól? 7 hós kismama2009. aug. 28. 19:14
1/3 anonim válasza:
terhesen érzékenyebb a hüvely nyálkahártyája. ezért gyakoribb a fertőzés ill a szex utáni vérezgetés is. de akár a felhelyezés közben te magad is megsérthetted magadat. ha nem változik a dolog, vagy javul ne aggódj. mindenesetre menj el soron kivül a dokihoz, nehogy valami baj legyen! Nagyon pici még az a baba...
2/3 anonim válasza:
Ha a hüvelyből jön, akkor pár nap alatt kitisztul szerintem. Hívd fel a védőnőd, hátha van pontosabb infója. Ha nem múlik el a jövőhét közepére én visszamennék a dokihoz, hogy nyugtasson meg.
Jobbulást!
3/3 anonim válasza:
Szia!Bár én nem vagyok várandós,de nekem is ilyen problémám lett a canestentől szerintem!Már 2 napja h befejeztem a kezelést,mikor elkezdtem még csak rózsaszínes folyásom volt,közben pirosas lett mint a menses,most meg barna váladékot tapasztalok!(Már 2 napja nem teszek fel kúpot!)Kezdtem aggódni,itt a neten olvastam h ez a canesten mellékhatása és elmúlik!!Hát remélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!