Hogyan tudnék segíteni? = ( Annyira sajnálom = (
Ez kicsit hosszú lesz de elkellene a segítség...
A testvérem(bátyám) és én nem ápolunk túl jó viszonyt, mindig veszekszünk, de ennek ellenére szeretjük egymást
Nem vagyunk túl tehetősek, de a szüleim megígérték hogyha a a testvérem jó bizonyítványt hoz haza félévkor leteheti a jogosítványt.
Pénz került a családhoz és anyukám szerette volna hogyha a tesóm leteszi a jogsit, de apa szerette volna a hitelt fizetni és ha majd neki is megjön a pénz (amit eddig nem vártunk) akkor ő teszi le a jogsit és vesz magának egy használt autót is. Anyukám a végsőkig küzdött hogy a testvérem megkapja a lehetőséget, de apa nem engedte és kifizettük a hitelt. Tesóm nem egy érzékeny típus és mindig megértette ha valamire nincs pénz. Soha nem követelőzött zsebpénz sem kért, de ez most annyira megviselte hogy még sírt is. Iszonyatosan bele élte magát a jogosítványba és már a barátainak is elmondta, és amikor elkezdett sírni azt is titkolni próbálta anyu elől nem akart fájdalmat okozni, mert tudta hogy anya mennyit veszekedett ezért apával. Végül mikor meglátták és apa kérdezte miért sír, anya pedig mondta hogy a jogsi miatt akkor apa csak ennyit mondott: "Hát sajnálom..."
Én annyira sajnálom. Nem érdekel hogy az én kirándulásom is elmarad emiatt de valahogy segítenem kell a testvéremen. Nem tudom mivel tudnám jobb kedvre deríteni, de én nem akarom őt így látni.
Ötlet? : |
13/L
Szerintem igaza van a szüleidnek,először a hitelt kell kifizetni és utána jöhet minden más ilyen dolog.
Hány éves a testvéred?Nem tud elmenni nyári munkára hogy megkeresse a pénzt a jogsira?
Minek neki jogsi, ha nincs autója? A vezetést is el lehet felejteni, ha nem gyakorolja az ember. Mondd meg ezt neki.
Apukádnak igaza volt. Előbb a kötelesség, azután a szórakozás.
De nem értem miért ígérték neki meg...
Ha nem ígérgették volna nem lenne csalódás. És akkor egyáltalán magának miért akar jogsit?
Hangsúlyozom anyum kezeli a pénz és ha szorosan vagyunk akkor anya kér mindig kölcsön meg ilyenek apa meg csak követelőzik hogy ez kell neki meg az kell neki. Arra nem gondol hogy miből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!