Én már teljesen kivagyok! Nincs kedvem közösségbe menni vele! Sajnálom de igy van! Ma már kiabáltam vele és emiatt is nagyon szégyenlem magam! Mit csinálok rosszul? 19 hónapos
Szia!
Én egy 3 gyerekes anyuka vagyok,nagy fiam lassan 11 éves,lányom 5 és fél,a kicsi fiam pedig decemberben lesz 2.
Na most,ha a kicsi születik elsőnek,akkor tuti nincs testvére.
Kicsi kora óta eszméletlen aktív,kezdte avval,hogy 6 és fél hetesen átfordult hasról hátra.
Onnantól kezdve nem volt megállás,korán felállt 7 hónaposan,igaz elindulni csak 14 hónaposan mert egyedül,de azóta fut.
Az utcán azt a szót,hogy sétálás nem ismerem vele,mert csak futok utána.
A nagyokat üti,csipi.
Persze rászólok,de mintha a falnak beszélnék.
Komolyan mondom neked,amit 3-4 napja művel,az csúcs.
Direkt azt nézi mi rosszat tudna csinálni.
Pl:hütőből kipakolás,gyerekzárat már leszedte,asztalra felmászás,ruhaszáritóról lepakolás,persze a frissen teregetett stb..
Persze imádom őt,próbálom mindig lekötni,építeni,autózni,de ez is csak pár percre köti le.
Kint nagyon szeret lenni,főleg kismotorozni,de hát nem lehet egész nap kint lenni.
Olyan hisztit levág nekem pár napja,ha nem az van,amit ő akar,hogy csak na.
A bolti vásárlásról már nem is merek irni,mert az kész cirkusz,ha gyalog jön be.
Szóval nem vagy vele egyedül,csak lesz jobb is,türelem,mert megérzik,ha te ideges vagy akkor ő is az lesz.
Próbálgatják a határaikat meddig mehetnek el.
Amiatt pedig,hogy rászóltál,ne szégyeld magad,muszáj fegyelmezni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!