Mit tegyek szegényt sajnálom már!?
Figyelt kérdés
tegnap együtt voltam a párommal és azt mondta,már nagyon hiányzik neki,hogy belém élvezzen.De már többször mondta nekem az utóbbi hónapokban(megszakitással védekezünk)nem tudok gyógyszert szedni mert rosszul vagyok tőle,gumit nem szeretjük és a tabletta éget.Valami ötlet?!A gyerekről is egyre többet beszél,mármint szóba hozza az ujabb gyereket(van egy 2éves kislányunk)de most még nem akar.2011. júl. 28. 08:44
2/7 TKI Ibolya válasza:
Nem csak gumi és gyógyszer van.Lehet kapni másféle fogamzásgátló szereket is amit szeretkezés előtt kel felhelyezni.
3/7 TKI Ibolya válasza:
Hüvelykúp szeretkezés előtt kell felrakni.
4/7 A kérdező kommentje:
próbáltuk a kúpot is,de égetett utána mind a kettőnknek.egyenlőre semmit nem akarok magamba rakatni(spirált meg társait)mert szeretnénk nemsokára 2.babát
2011. júl. 28. 08:56
6/7 anonim válasza:
én injekciot kapok 3 havonta.ára nincs 2000ft.Jo mert maximálisan véd.amig kapom adig nem jön meg a menstruáciom,és hát nem is hiányzik,de ahogy abbahahyom azonnal megjön.9 éve kezdtem azota van egy 4 éves lányom és most hagytam abba megint másnap meg is jött.Most akarunk másodikat.Sok doki ellenzi de az én dokim szeremcsére nem.
7/7 anonim válasza:
Fogamzásgátló implantátum súlytól függően 3-5 évig védelmet biztosít. Drágának sem drága, 30.000 Ft környékén van az ára, ha fogamzásgátlót szedsz, vagy a gumit veszed - három évig - az jóval többe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!