Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért gúnyolnak ki azért mert...

Miért gúnyolnak ki azért mert koreai zenét hallgatok?

Figyelt kérdés
Nagyon tud bántani a dolog mert én sem tettem rosszindulatú megjegyzéseket más zenei ízlésére :(
2011. márc. 2. 17:51
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Én pedig a SuJu-t ajánlom a figyelmedbe :D 2 CD-nyi "anyagom" van róluk + ami nem fért rá a cd-re az a gépen :D:D
2011. márc. 3. 18:25
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

"jajajaaaaj, én nagyon szeretem a koreai zenét :D

kiket hallgatsz, milyen együtteseket? :)

14/L"

én vagyok megint, és legtöbbször SHINee-t hallgatok, Girls generation-t, BoA-t, G.NA-t, és kb. ennyi, :D:D

imádom őőket ♥

2011. márc. 3. 18:50
 33/48 anonim ***** válasza:
hát... még csak nemrég ismertem meg őket és már eljutottam oda hogy a neveket megtanultam :D de azért akit először kiszúrtam a sorry sorry answerből az heechul volt, és rögtön elkereszteltük "heccsúlnak" x") aztán rögtön kioktattak hogy az "hísol" vagy mifene ._.
2011. márc. 3. 18:56
 34/48 A kérdező kommentje:

utolsó előtti 83%-osnak: Ki a kedvenced a SHINee-ból? *-*

utolsó 83%-osnak: mikor először megismertem a SuJu-t én is tök büszke voltam magamra hogy megjegyeztem a neveket xD Heechul-t simán "Hicsol"-nak ejtem ki,mondhat akárki akármit már így szoktam meg :D amúgy én is őt szúrtam ki először,azóta már majdnem mindenki volt a kedvencem és most nem tudok választani,túl sokan vannak :D

2011. márc. 3. 19:07
 35/48 anonim ***** válasza:
:"D amúgy ha már így felhozzátok a shinee-t, u-kissel mi a helyzet? :D velük mondjuk még annyira se vagyok mint a sujuval ._.
2011. márc. 3. 19:13
 36/48 A kérdező kommentje:
egyetlen egy számot hallottam tőlük xD szóval én szinte sehogy nem állok velük :D
2011. márc. 3. 19:19
 37/48 anonim ***** válasza:

hallottam mondom én is pár számot tőlük de na : -D

mondj már valami dolgot ami lefoglal mert unom magam .___.

2011. márc. 3. 20:06
 38/48 A kérdező kommentje:
hát ha én unatkozom akkor általában doramázok,olvasok vagy csorgatom a nyálam a klippekre :D szoktál doramákat nézni?
2011. márc. 3. 20:23
 39/48 anonim ***** válasza:
iris és moon child :D őszintén az ilyen sorozatos filmeket/animéket úgy szoktam hogy belekezdek és egy nap megnézem a felét aztán még egy jó félév mire a másik felét :"D a vampire knight... az tartott a legtöbb ideig pedig elég rövidecske ._. :D a klipes dologgal meg abszolút veled vagyok :"D kedvenc a versa-arictocrat's symphony*-*
2011. márc. 3. 20:34
 40/48 A kérdező kommentje:
Én dorama függőségben szenvedek :D meg ha elkezdek klippezni akkor onnan nem lehet elrángatni egy ideig,mindig mondom hogy persze mindjárt jövök csak még megnézem ezt a videót,aztán arról eszembe jut egy másik nagyon jó,arról egy másik stb. és még 1 óra múlva is ugyanúgy ülök xD de mi lenne ha megdobnál az msn címeddel? úgy könnyebb, én nem tudok neked írni :D
2011. márc. 3. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!