Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért gúnyolnak ki azért mert...

Miért gúnyolnak ki azért mert koreai zenét hallgatok?

Figyelt kérdés
Nagyon tud bántani a dolog mert én sem tettem rosszindulatú megjegyzéseket más zenei ízlésére :(
2011. márc. 2. 17:51
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg primitívek, és nem képesek önálló gondolkodásra. nem kéne ebben semmit sem leszólni. van aki ezt kedveli, van aki azt..
2011. márc. 2. 18:01
 2/48 Limen válasza:
100%
Azért,mert ez új és egyben fura dolog számukra,aki számára fontos vagy az megszokja,és aki nem hagyd a fenébe ,Hallgasd továbbra is azt amit kedvelsz.Amúgy koreai vagy?:D
2011. márc. 2. 18:01
 3/48 anonim ***** válasza:
100%
ja, és igen, mit is tehetünk ilyen helyzetben? eddigi tapasztalataim alapján semmit. általában az kerül ki jól az ilyen helyzetekből, aki mellett ott a többség.
2011. márc. 2. 18:03
 4/48 A kérdező kommentje:
nem vagyok koreai csak nagyon szeretem a nyelvet,zenét,kultúrát :)
2011. márc. 2. 18:04
 5/48 anonim ***** válasza:
100%

jajajaaaaj, én nagyon szeretem a koreai zenét :D

kiket hallgatsz, milyen együtteseket? :)

14/L

2011. márc. 2. 18:38
 6/48 A kérdező kommentje:
SHINee,B2ST,F.T.Island,doramák zenéi de legtöbbször SuJu-t :) te?
2011. márc. 2. 19:04
 7/48 anonim ***** válasza:
100%
(: hasonló helyzet, koreai kpop + japán jrockot hallgatok... na gondold el mennyire téma a sok 'lánynak kinéző fiú' -.-"
2011. márc. 2. 20:42
 8/48 A kérdező kommentje:
én is hallgatok jrock-ot :D de azt nem is merem említeni néhány "barátomnak" -.-
2011. márc. 2. 21:04
 9/48 anonim ***** válasza:
100%

(: szegényem ._. én szövegelek mindenkinek a hülyeségeimről, hogy kívánjanak boldog szülinapot hizakinak és unják de nembaj :D megszokták (: a legjobb barátnőm kpopot hallgat csak, ennek ellenére elhülyéskedik velem a japán fickókról (:

amúgy ha már jrockot hallgatsz miyavira mész ? (: [előző vtam]

2011. márc. 2. 21:07
 10/48 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék menni de nem engednek,nincs pénz most rá ^^" annak örülök viszont hogy Mucc-ra eltudtam menni :)
2011. márc. 2. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!