Gáz h fiú létemre ilyeneket hallgatok?
Figyelt kérdés
Szerintetek gáz hogy magyar szerelmes dalokat is szoktam hallhatni?'3/F2011. aug. 3. 10:41
1/16 anonim válasza:
Én nem tartom ezt gáznak. A férfiaknak is vannak érzelmei ugyanúgy, ahogy a nőknek is.
21/L
2/16 anonim válasza:
Az gáz hogy ezt megkérdezted+aki emiatt csúfol.
4/16 Mr23 válasza:
ez nem gáz ;) hacsak nem Justin Biebertől hallgatsz zenét akkor az semmiképp nem gáz ;)
5/16 anonim válasza:
Hát ha sírsz rajtuk nah az a gáz!
6/16 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem az. : )) de ha dszásztínbíbört meg kesha-t meg ilyeneket, na az gáz ..
7/16 A kérdező kommentje:
nyugi ilyen dzsásztín ki a faszomat meg még ki tudja kikiett nem hallgatok csak magyarokat abból is főleg nem a mai vaccakokat
2011. aug. 8. 18:31
8/16 anonim válasza:
Én is régi magyar zenéket szoktam hallgatni igaz ,mindenfélét
linkelj már 1-2 számot amit hallgatsz hátha megtetszik:)
9/16 A kérdező kommentje:
2011. aug. 8. 19:48
10/16 anonim válasza:
Nem néztem meg a linkeket, látatlanban mondom, hogy nem. Mindenki azt hallgat, amit akar. Csináld azt amit én, és tojd le nagyívben, ki mit gondol.
Ettől is vagy egyéniség, hogy a zenei ízlésed nem az elektronikus zenékig meg a technoig terjed.
Bár szeretném leszögezni (mielőtt jönnének a támadások) énis hallgatom az előbbi 2 műfaj zenéit, de én amolyan keverék vagyok - mindenből ezt-azt, ami megtetszik. :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!