Fiatalok megírnátok mit jelent, mikor ezt írjátok: lol? És az xD? Írnátok még ilyeneket?
LOL: nagyon nevet
XD: hát ez kész
:S: ez ilyen savanyú fej
O.O: csodálkozik, vagy nagy szemekkel néz
Kb. ezt jelenti :) Ennyi jutott hírtelen eszembe... :)
Egy nem kamasz. :)
Annyira már nem vagyok fiatal, de talán az én válaszom is elfogadod. :)
A lol a "laughing out loud" szleng kifejezés azt jelenti, hogy hangosan nevetni.
Az xD tulajdonképpen egy röhögő szmájli. Az x akar a szeme lenni, a D meg a szája.
Ilyen még a rotfl, ami a "Rolling On The Floor Laughing" kifejezés rövidítése. Ez azt jelenti, hogy a padlón fetrengek a nevetéstől.
LoL-laughing out loud(hangosan felnevetni)
xD- ez is egy röhögő fej
WTF?- what the f.ck?(mi a f.sz?(vagy hasonló))
brb-bathroom break (WC szünet) msnen szoktam használni bár másnál még nemláttam, inkább ha angolul bezsélek valakivel
jk- joke (vicc) ezt is inkább amerikaiak hazsnálják
Lol: amit már mondtak...
xD vagy xĐ: egy röhögő smiley
O.o O.O O_o vagy O_O: csodálkozó smiley-k
:S : a jelentése az h nem jó
:O még egy csodálkozó smiley
ROFLMAO-rolling on the floor laughing my ass off.[földön fetrengve szétröhögöm a seggem.]akkor mondják ha valami nagyonnagyon vcces.:D
ROTFLMAOPIMP - Rolling On the Floor Laughing My Ass Off Peeing In My Pants-- földön fetrengve behugyozok a röhögéstől.kb ezt jelenti.:D
most ennyi ugrott be,pedig régen tudtam egy csomót.
13/L
17:52
egy kis pontosítás nem ártana:
brb az be right backet jelent, magyarul egy mingyá' jövök
jk vagy j/k meg elsősorban just kidding.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!