Miért van az hogy a 10 éves testvérem ilyeneket csináll?
szoval van egy 10 éves testvérem es szinte csodalkozok rajta hogy miket csináll. Pl: hogy ha anya nem vesz meg neki valamit akkor mindennek elhordja anyát akarhol is vannak uzletben,az utcán bárhol. vagy hogy ha nem az van amit o akar akkor is visszabeszel de úgy hogy ezen en csodalkozok hogy már miket enged meg magának pedig hát azert en sem vagyok a legoregebb (13 éves vagyok),vagy meg hogy ha én számítógépezek és o is bejon a szobába (sajnos kozos szobánk van) akkor is elkezd nekem minden hulyeseget beszélni mindennek elhord pedig nem csinállok neki semmit.Ha megutom akkor azonnal rohan anyához vagy apához panaszkodni hogy megvertem ot es hogy neki az mennyire fáj pedig nem is utom meg ot erosen... Most is írom ezt idejon es azt mondja hogy mi van te h.lye szerelmednek irsz?
Ha most ilyeneket csinál akkor mi leszz belole kesobb??
már teljesen az agyamra megy evvel a viselkedésével
Szia!
A szüleidtől ezt már megkérdezted? Jó lenne szerintem, ha így, ilyen "felnőttesen", nyugodtan, megkérdeznéd ezt tőlük. És ettől még nem fog megváltozni sajnos, de a szüleidben hátha valamit megmozdít. Nehéz ügy, mert ilyenkor a fiúk-lányok olyan kibírhatatlanok tudnak lenni, de ettől még nem lehet ennyire tiszteletlen. Az meg tényleg dühítő, ha még káromkodik is. (Személy szerint - bár nem ismerem- elküldeném valami jó erős nyári táborba, ahol hátha nem ő lenne a "faszagyerek". ) Bocs a kifejezésért.
Addig is kitartást, és számolj el 10ig, ha felidegesít.
Szia!
Szerintem is beszélj a szüleiddel, hogy próbáljanak vele kezdeni valamit, vagy mondják meg neki, hogy ez a viselkedés már túlzás...És esetleg egy kis bünti is járhatna neki, ha épp olyan...
Bár szerintem anyukádék is látják, hogy ilyen, de hát nem tudnak vele mit csinálni. Te is beszélhetsz vele, ha a szüleid nem tudnak rá hatni.
Remélem megoldódik a gond:)
1. hát beszélj a szüleiddel h beszélgessenek el vele!
2. tanulj meg megyarul írni (ékezetek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!