Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért néznek le amiért ilyenek...

1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Szia.Eloszor is megkell mondjam nekem nagyon tetszenek a zenek,de neken Nana-tol a lonely a kedvencem.Kik azok akik leneznek?Azt tanacsolnam ne is figyelj rajuk,mindenki azt hallgat amit szeret es amit akar.A korodbeliek az ilyen agymoso,ertelmetlen TINI egyutteseket szeretik Te pedig az igenyes zenet.Ez egyaltalan nem lenezendo dolog sot!
2011. aug. 10. 21:08
 2/18 anonim ***** válasza:
11%

Mert olyan szar hogy már fáj :"D

De amugy én olyanokat hallgatok hogy Black Veil Brides, Tokio Hotel stb. meg ilyen durva zenéket van amikor lassu pl Fluortis szeretem.

Nem a zene miatt néznek le valószínűleg !! 13/L

2011. aug. 10. 21:09
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Tokio Hotel meg Fluor na gratulalok!Azoknak a zeneknek amiket a kerdezo belinkelt van mondanivalojuk.
2011. aug. 10. 21:12
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Mindenki azt hallgat amit akar !!!! Nem hinném hogy lenéznek ha meg igen mond meg hogy kapjátok be a fa.szomat ! :) Nehogy már más miatt hallgass más zenét és figyelj már nézd meg a youtubenál hogy nem csak neked tetszik !
2011. aug. 10. 21:31
 5/18 anonim ***** válasza:
60%
Osztom a 3.valaszolo velemenyet.En nem akartam ilyen nyersen fogalmazni de en is erre gondoltam.:D
2011. aug. 10. 21:35
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért,mert a veled egykorúak nem igazán szoktak ilyeneket hallgatni.Legtöbbjük nem is ismeri ezeket a számokat.

Viszont én is egyetértek azzal,hogy az általad belinkelt zenéknek sokkal nagyobb értékük van,mint a ma divatos slágereknek,amik max fél évig vannak a köztudatban,aztán az előadójukkal együtt eltűnnek a süllyesztőben!

Engem sepciel kiráz a hideg attól,ha elmegyek discoba(megjegyzem,nálam ez nagy szó,mert nagyon ritkán megyek ilyen helyre)és ott egy tavalyi zenére már mindenki fujj-ol,hogy ez már lejárt zene stb.Szerintem a jó zene időtlen!Nincs olyan,hogy már lejárt,mert ha az emberek szeretnek egy zenét,azt még akkor is szivesen meghallgatják,ha teszem azt 10-20 év tellt el a kiadása óta.Azt tanácsolom,hogy hallgass olyan zenét,ami neked tetszik,ne egengedd,hogy mások befolyásoljanak!

Habár nem pont az ilyen stílusó zenét szeretem,de nekem tetszenek azok a számok,amiket belinkeltél!

21/L

2011. aug. 10. 21:43
 7/18 anonim válasza:
hát a gyerekeknél (SP és barátai) biztos jobb..:))
2011. aug. 11. 12:51
 8/18 anonim ***** válasza:
nem szeretem én sem az ilyen stílusú zenéket, de engemis rendesen fújolnak(tankcsapda, népzene, edda, abba, és még sok más), mert eléggé különböznek az általam választott és a mások hallgatta zenék...mondjuk a népdal és a tankcsapda is jó párosítás:P
2011. aug. 11. 19:40
 9/18 anonim válasza:
azok akik leneznek nem tudjak mi az igazi zene ... ok csak tiszta hulyeseget hallgatnak amiknek semmi mondani valojuk nincs ... en is mar voltam igy nem egyszer amikor a mobilomba megneztek a haverjaim hogy milyen zenek vannak es amikor meghallottak "uristen te ilyen sz*rt halgatsz" , erre en mindig azt mondom "de ennek a szarnak legalabb van ertelme is nem ug mint a ti zeneteknek " no erre nem tudnak mit valaszolni :) ... am meg en olyan zeneket hallgatok h Black Veil Brides HIM meg hasonlo :)
2011. aug. 11. 22:34
 10/18 anonim válasza:
100%
a második komin beszartam bocsi elég igénytelen zenét halgatsz :D
2011. aug. 12. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!