Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz, hogy ilyen zenéket...

Gáz, hogy ilyen zenéket hallgatok?

Figyelt kérdés

Szoktam mostani zenéket is hallgatni, de néha rámjön, hogy Pet Shop Boys-t, Modern Talking-ot, Michael Jackson régi számait és egyéb 80as évek zenéit hallgatok.

15/L

2011. aug. 3. 23:18
1 2
 1/13 anonim válasza:
86%
Nem gáz.Én hallgatok sokkal régebbieket is. ;) 15L
2011. aug. 3. 23:20
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem.Hallgasd azt,ami tetszik.

15/L

2011. aug. 3. 23:34
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nagyon jó, nyelvtanuláshoz pedig kiváló!!! Én 76-ban születtem, a nyolcvanas évek végén igazából máshol angol nyelvet nem nagyon lehetett hallani, mint zenében, úgyhogy a 80-as pop-rock nagyjain tanultam a hallás utáni szövegfelismerést :-))) (Pet Shop Boys, BROS, Rick Astley Tiffany, Erasure, Simply Red, Taylor Dane, Ten Sharp, Aztec Camera, Eighth Wonder, T'Pau, és még rengetegen, jók is és gagyik is voltak köztük, de használhatóbb szöveggel, mint manapság...)
2011. aug. 3. 23:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Bírom a 80as évek zenéit énis... sőt szeretem Robert Johnson 1920-30as években írt dalait is :D

18f

2011. aug. 4. 10:41
 5/13 anonim ***** válasza:

nekem eléggé változatos, amiket hallgatni szoktam..

guns n roses, amy winehouse, michael jackson, bruce springsteen, cyndi lauper, enya, abba, beatles, edith piaf, julie london, glenn miller

2011. aug. 4. 12:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább csak jó.

Én is hasonlóképp vagyok a dologgal. A mai zene az annyira borzasztó. Mármint az a dolog, amit zenének mernek nevezni.

Én a maiak közül szoktam Nickelbacket, Simple plant, Green dayt, Linkin parkot, és ennyi.

De a régiek azok annyria szépek, jók és klasszikusak. Imádom a Kiss-t, mint apukám amikor ő kicsi volt, az AC DC-t (tudom hogy az aaannnyira nem régi), a republicot, stb.

Szomorú, hogy mára a társadalom alapkövei Fluortomika, jusztinbíber, söpö és társaik. Régen nem ez volt a zene. Mondom ezt én, 14 évesen. És nem ciki, mert nagyon sokan így vannak vele a barátaim közül, hogy szívesebben megyünk egy magna cum laude koncertre mint egy Fluortomikára.

Szóval, csak így tovább!

14/L

2011. aug. 4. 12:27
 7/13 anonim ***** válasza:
59%

Én nagy metál fan vagyok de ha úgy tetszik valamikor én is hallgatok Michael Jacksont

13/F

Nem gáz.

2011. aug. 4. 14:10
 8/13 anonim ***** válasza:

NEM SŐŐT!!Michael Jackson imádom :D a mostaniakat csak bulikban tudom elviselni :)

IMÁDOM MICHAEL JACKSONT :d

15/F

2011. aug. 4. 17:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy fenét gáz. :D Én nagy metál és rock rajongó vagyok, de ha rámjön, akkor Abbát, Hungáriát de még Elvis Presley-t is hallgatok.
2011. aug. 4. 18:27
 10/13 emolány ***** válasza:
Azt halgazsd ami tetszik.
2011. aug. 5. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!