Gáz, hogy ilyen zenéket hallgatok?
Szoktam mostani zenéket is hallgatni, de néha rámjön, hogy Pet Shop Boys-t, Modern Talking-ot, Michael Jackson régi számait és egyéb 80as évek zenéit hallgatok.
15/L
Nem.Hallgasd azt,ami tetszik.
15/L
Bírom a 80as évek zenéit énis... sőt szeretem Robert Johnson 1920-30as években írt dalait is :D
18f
nekem eléggé változatos, amiket hallgatni szoktam..
guns n roses, amy winehouse, michael jackson, bruce springsteen, cyndi lauper, enya, abba, beatles, edith piaf, julie london, glenn miller
Szerintem inkább csak jó.
Én is hasonlóképp vagyok a dologgal. A mai zene az annyira borzasztó. Mármint az a dolog, amit zenének mernek nevezni.
Én a maiak közül szoktam Nickelbacket, Simple plant, Green dayt, Linkin parkot, és ennyi.
De a régiek azok annyria szépek, jók és klasszikusak. Imádom a Kiss-t, mint apukám amikor ő kicsi volt, az AC DC-t (tudom hogy az aaannnyira nem régi), a republicot, stb.
Szomorú, hogy mára a társadalom alapkövei Fluortomika, jusztinbíber, söpö és társaik. Régen nem ez volt a zene. Mondom ezt én, 14 évesen. És nem ciki, mert nagyon sokan így vannak vele a barátaim közül, hogy szívesebben megyünk egy magna cum laude koncertre mint egy Fluortomikára.
Szóval, csak így tovább!
14/L
Én nagy metál fan vagyok de ha úgy tetszik valamikor én is hallgatok Michael Jacksont
13/F
Nem gáz.
NEM SŐŐT!!Michael Jackson imádom :D a mostaniakat csak bulikban tudom elviselni :)
IMÁDOM MICHAEL JACKSONT :d
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!