Nem baj ha nem komoly zenét hallgatok a babámmal? Attol megfájdul a fejem akkor gondolom neki sem lenne tul jo. Nem metál zenét hallgatok de mindent amit szeretek! Rock, house, pop, r and b, kelta zenéket.
Én sem hallgatom a komoly zenét, bár kaptam cd-t. Nem mondhatnám, hogy oda vagyok érte! Én is szinte mindent meghallgatok! Ha takarítok, akkor bekapcsolom a zenét. A komoly annyira nem pörget fel! Amúgy ha kint lesz a pici, akkor is azokat fogja hallgatni, amiket bent a pociban is.
Amúgy a sógornőm komoly zenét hallgatott, és a babója máig azon alszik el. Nagyon okos a kiscsaj, de ez nem feltétlen a zene miatt!
Hallgasd azt, ami neked jó, mert a babádnak is az lesz a jó!
Köszi!
Minden jot nektek!!!!
Nyugi énsem komoly zenét hallgatok.
Múltkor épp Deep Dish ment a kocsiban :-)
A lényeg a zenén van-szerintem.Én sose hallgattam komoly zenét,az nem nekem van kitalálva.A mi kedvencünk az Unisex volt,na meg Halász Judit:Micimackó :-)
Ennek ellenére a kisfiam most nagyon szereti a rebublicot-főleg ha az apukája gitározik neki,na meg a rádiót-mindegy csak ritmusos legyen.Érdekes még,hogy a forgő zenélő megszólal sírva fakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!