Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz, hogy ilyen zenéket...

Gáz, hogy ilyen zenéket hallgatok?

Figyelt kérdés

Szoktam mostani zenéket is hallgatni, de néha rámjön, hogy Pet Shop Boys-t, Modern Talking-ot, Michael Jackson régi számait és egyéb 80as évek zenéit hallgatok.

15/L

2011. aug. 3. 23:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En mai szamokat nemisnagyon hallgatok. Bevallom en hatalmas ABBA rajongo vagyok ahogy anyukam is anno. O akkor kicsit idosebb volt nalam de nagyon szerette/szereti. Amugy meg a regi szamokban legalabb ertheto normalis szoveget enekelnek, nem pedig " A nevem Sp"... Hallgass azt ami tetszik, jobb mintha tuc-tuc-ot hallgatnal bomboltetve a lejatszorol. :)
2011. aug. 5. 16:39
 12/13 anonim ***** válasza:

nem gáz.

én középiskolában Chopint hallgattam meg barokk zenét.

meg még most is.

cikiztek is miatta rendesen, de nem érdekel. egyszerűen megunhatatlan Chopin egyedi stílusa. ha meghallgatod egy számát, utána bárhol felcsendül, tudni fogod, hogy ő az.

http://www.youtube.com/watch?v=tgA9OrV2DI4&feature=related

2011. aug. 6. 01:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
én GTA Vice City-s zenéket hallgatok meg ilyen vicces,csúnyabeszélős,paródia zenéket XD
2011. aug. 6. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!