Miért gúnyolnak ki azért mert koreai zenét hallgatok?
Figyelt kérdés
Nagyon tud bántani a dolog mert én sem tettem rosszindulatú megjegyzéseket más zenei ízlésére :(2011. márc. 2. 17:51
21/48 A kérdező kommentje:
amúgy melyik jrock bandákat szereted?:D
2011. márc. 2. 22:36
22/48 A kérdező kommentje:
Pécs :)
te?:D
2011. márc. 2. 22:37
23/48 anonim válasza:
én Balmazújvárosi vagyok :D [ tudom,tudom, nem ismerős ._. Debrecentől egy 50km-re (: ]
na a kedvenceim... ilyenkor mindig regényt írok de lerövidítem :D
először is gazerock is not dead:3,aztán kagrra,kra,mucc,diru,laruku,versailles,despa,lmc,lc5,sug,xjapan,vidoll,vivid,sadie,nightmare,plastic tree,maximum the hormone, luna sea,ichigo69, exist trace,an cafe, alice nine.. és még talán az új alsdead :D
egyéniben pedig gakuto sama és miya^^ :D és neked ? :D
24/48 A kérdező kommentje:
ez tényleg sok :D én ennyit nem hallgatok de lássuk csak: GazettE,SuG,LM.C,A9,Mucc,Diru,An Cafe,12012 meg Myv és Gackt(pont a napokban néztem meg még egyszer a filmjeiket :D) és itt a sorom véget is ért xD de van olyan érzésem hogy kihagytam vkit/vkiket :D
2011. márc. 2. 23:17
25/48 anonim válasza:
Buták, hogy csesztetnek emiatt. Nekem is egyik barátnőm k-popot hallgat, meg néha j-rockot, de már lassan én is megszokom annak ellenére, hogy ezek a zenék távol állnak tőlem. Amúgy ő is imádja a SHINee-t. :)
26/48 anonim válasza:
ajj a filmjeik *-* oresama és moon child dorama ? :D tényleg kihagytam a moon childet a bandák közül :D
27/48 A kérdező kommentje:
aha :D annyira szeretem őket *-*
2011. márc. 3. 08:48
28/48 anonim válasza:
:D én most az irist nézem, főszerepben maestro t.o.p *-* nemláttam a kpop bandáid közt a bigbanget, pedig nálam ők voltak az első kpop banda :D
29/48 A kérdező kommentje:
hát ismerem őket de csak 2 számot hallottam tőlük,azt is az ismerősömnek köszönhetem :D szóval inkább nem írtam oda :D
2011. márc. 3. 16:23
30/48 anonim válasza:
*-* pedig őket ajánlom figyelmedbe, ha már suju-t szereted a bigbang zenéje is hasonló :D
én mondjuk pont a super juniorral vagyok úgy hogy 3 számukat ismerem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!