Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért gúnyolnak ki azért mert...

Miért gúnyolnak ki azért mert koreai zenét hallgatok?

Figyelt kérdés
Nagyon tud bántani a dolog mert én sem tettem rosszindulatú megjegyzéseket más zenei ízlésére :(
2011. márc. 2. 17:51
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
84%
nemáár tejóég *-* én sajnos későn barátkoztam össze a velük de ajj mázlista vagy (: én már eljutottam oda hogy elengednének stb csak az a baj nincs kivel :/
2011. márc. 2. 21:32
 12/48 A kérdező kommentje:
Én is a koncert előtt kb 1 hónappal ismertem meg a bandát rendesen a barátnőmnek köszönhetően mert nem akart egyedül menni,de nagyon örülök neki,megérte az a 8 óra várakozás a mínusz fokban xD*-* szerintem egyedül is érdemes elmenni koncertre,LM.C-re egyedül mentem de megérte :) úgy bánom hogy Myv másodjára jön én meg nem mehetek :/
2011. márc. 2. 21:44
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

nemár szinte kezdek rád irigykedni :3 nemigazán járok koncertekre mert messze vagyunk Pesttől és egy kemény 15k maga az út oda-vissza -.-" tehát :/ és egyedül (: most derült ki hogy ki is valójában akivel mentem volna, pedig örültem is hogy van kivel menni...de igazából azt hogy egyedül menjek nem merem bevállalni :)

úgy őszintén még a Versa volt amit nagyon megsirattam, és ahova még egyedül is elmennék az egy Gazekoncert :P

2011. márc. 2. 21:50
 14/48 A kérdező kommentje:
huuh GazettE-re gyalog is elmennék pedig én is nagyon messze lakom Bp-től :D
2011. márc. 2. 21:53
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
(: hát remélem mostmár jönnek is ^^ csak a ps nem nagyon engedte őket de most olvastam valami olyat hogy átmentek a sonyhoz ._. remélem követik miya példáját :3
2011. márc. 2. 22:01
 16/48 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy tudom hogy átmentek :) de szerintem fognak jönni mert sok jrock banda néz be mostanában Magyarországra,szívem szerint mindre elmennék :D
2011. márc. 2. 22:14
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
ajj én is de még mennyire :D csak ilyenkor baj hogy megint nincs kivel ._.
2011. márc. 2. 22:16
 18/48 A kérdező kommentje:
Hát most a Myv-ra nem tudok menni de lehet hogy lesz valami más koncert pl nyáron,akkor mehetnénk együtt :D
2011. márc. 2. 22:21
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
*-* igenigen, jóislenne (: a környéken nem sok rokonlélek van^^
2011. márc. 2. 22:33
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
és amúgy hová valósi vagy ? :D
2011. márc. 2. 22:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!