Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért zavarja ez az osztálytár...

Miért zavarja ez az osztálytársaimat?

Figyelt kérdés

Nem szeretek tesizni a suliban,egyszerűen utálom.Ezért elég sokat vagyok felmentve.Az osztálytársaim ezért folyton beszólnak(akikkel nem vagyok olyan jóban) és nem értem,hogy miért,hiszen semmi közük hozzá,hogy én mikor,miért vagyok felmentve.

14 L

2011. jan. 23. 14:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

Cicccababba. :D tönkre meg a hajad? igazítsd meg. :D Leizadsz? Van zuhanyzó, mosakodj meg, és vigyél magaddal dezodort. :D És igen is sokat fog segíteni az a nyamvat kidobós, mert akkor a punnyadók is mozognak legalább egy keveset. Mert a MOZGÁS KELL A SZERVEZETNEK. :D Ezért is van tesi óra.

16/F

2011. jan. 23. 18:27
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

utolsó teljesen egyetértek. a mozgás kell, főleg ebben a korban...

én is utáltam tesizni az általános tesi tanárom miatt, ezért elsőben nem is tesiztem és csomót ültem a padon =/ aztán rájöttem hogy ennek semmi értelme, és pl most egész félévben floorballoztunk, amit imádok :D és úgy voltam vele hogy hú ez biztos nem fog menni nekem, meg milyen béna leszek.. de a többiek se floorballoztak még szóval ugyan ott kezdtük :D azóta mindig meg van a szokott csapat(:

amúgy meg figy, nekem hétfőn kedden első óra a tesi, tehát alap hogy leizzadok, ráadásul hétfőn 9 órám van. de feltalálták a dezodort, meg aznap össze tudod fogni a hajad hogy ne menjen szét... basszus, csaj vagy, csak tudod mi ilyenkor a megoldás :D

viszont pl a szekrényugrásnak még nem láttam értelmét (: 17/L

2011. jan. 23. 18:36
 13/22 anonim ***** válasza:
89%

OFF:

Egyetértek az utolsó kettővel:/

Nekünk pl egy bunkó p*cs a tesitanárunk,de mégis szeretem a tesit.Viszek magammal törcsit,dezodort,sminklemosót(hogyha elkenődne nagyo na szempillaspirálom:D),fésűt,kistükröt.Ennyi.

Én is mindennap járok fitness edzésre.És?Attól még nem árthat meg hogy nem a padban punnyadok,hanem játszunk,kosarazunk stb.

ON

Szerintem azért,mert ennyit nem bírsz megtenni,hogy lejátszol egy partizánt.Kényesnek,lustának gondolnak,meg hogy nincs önuralmad.

2011. jan. 23. 18:45
 14/22 anonim ***** válasza:
57%

Én imádom a tesi órákat.

Komolyan mondom általánosban az volt a jó, hogy hetente 3 tesi óránk volt (3 különböző napon is).Most a középsuliban hetente 2 tesink van, az is egy napon (dupla tesi), mert a tornaépületünk nincs egybe a sulival.

Szóval nekünk sajnos az a dupla tesi is csak max. 40 perc, mert el kell érni a másik épületbe, át kell öltözni és úgy van külön kialakítva az órarend a torna épületben, hogy onnan még vissza is érjenek a suliba.

Én azt nem szeretem, hogy nálunk általában az osztály 70%-a nem hoz tesi cuccot, nem tesizik, így akkor a többiek sem.

Néha ha játszunk, nagyon jól érzem magam és nem érdekel, hogy leizzadok vagy szétmegy a hajam.

Szokott nálam lenni fésű, hajgumi, hullámcsat, kistükör, fültisztító pálcika (ha a minimális sminkem elfolyna) és dezodor.Na meg persze zsebkendő, amit bevizezet és áttörlöm vele a hónaljamat.

5 perc alatt rendbe hozom magam.Mondjuk szerencsém van, mert nekünk utolsó 2 óránk a tesi, így onnan már csak haza megyek, ami kb. 15 perc séta:)

Nekem kifejezetten jól szokott esni 4-5 óra ülés után egy kicsit mozogni!

15/L

2011. jan. 23. 18:58
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Megmondom én neked a frankót: én is b*szogatnálak. Hogy miért? Mert kényes p*csákhoz méltóan viselkedsz. Csak azért felmenteted magad, mert leizzadsz és tönkremegy a séród? Könyörgöm, feltalálták a dezodort meg a fésűt, tanuld meg alkalmazni! Még ilyet...
2011. jan. 23. 19:16
 16/22 A kérdező kommentje:
Minden reggel vasalom a hajam,a suliba pedig mégsem vihetek hajvasalót...
2011. jan. 23. 19:34
 17/22 anonim ***** válasza:
44%
Annak aztán főleg fain szaga van ha leizzadsz és utána dezodor.Rosszab mint anélkül.
2011. jan. 23. 22:58
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem is tudom kivel értsek egyet.

A torna tényleg fontos, én ugyan csak gyógytesire jártam hetente 1x tudtam csak és alig vártam. Második félévtől nem engedhetem meg magamnak,mert minden nap 6 órám van...

De neked nincs a suliban olyan "nemérdekelhogynézekki" napod soha?

2011. jan. 24. 19:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van....
2011. jan. 24. 19:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Remélem, tisztában vagy a redszeres hajvasalás következményeivel. Egyik osztálytársam is minden nap vasalja, és tiszta égett szagú a haja, ráadásul olyan, mint a széna.
2011. jan. 24. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!