Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért zavarja ez a barátaimat?

Miért zavarja ez a barátaimat?

Figyelt kérdés

Mostanában mindenki fent van fészen,de én nem és ezért folyton piszkálnak,olyanokat mondanak hogy "Még a leggázabb gyerek is fent van,nehogy már te ne legyél fent." meg ilyenek.

Ez tényleg gond?

2011. febr. 13. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Miert lenne mar gond?

Nem kotelezo. A barataidnak el kellene fogadniuk, hogy te nem akarsz fent lenni. (legalabbis ha igazi baratok)

2011. febr. 13. 16:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Az igazság az,hogy régebben fent voltam,de már elegem volt a sok értesítésből,szívküldésből meg az ilyenekből és töröltem magam,de ezen úgy kiakadt pár haverom,mintha pl a maffiához csatlakoztam volna -.-"
2011. febr. 13. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:

énse vagyok fenn facebookon .. engem is piszkálnak :D

én nem foglalkozok velük :)

Te se foglalkozz velük :) a te magánügyed, hogy hol vagy fenn és hol nem vagy fenn :)

2011. febr. 13. 16:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Úgy látszik ez a legnagyobb gondjuk. Ne foglalkozz velük. Te döntöd el, hogy melyik közösségi oldalra regisztrálsz!
2011. febr. 13. 16:37
 5/10 anonim ***** válasza:
A 16:37-es vagyok. Megkérdezhetem, hogy hogyan kell törölni a regisztrációt a Facebook-on?
2011. febr. 13. 16:39
 6/10 A kérdező kommentje:

16:39

Én valahol a Súgónál találtam meg angolul,hogy fiók törlése és ott írták,hogyha felfüggesztem a fb oldalam és 14 napig nem lépek be rá,akkor automatikusan törlik a regisztrációmat.

2011. febr. 13. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én kérdeztem, hogy lehet Facebook-ról törölni a regisztrációt. Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál!
2011. febr. 13. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem a legtöbb osztálytársam tiszta függő, már szánalmasan, ezért én már elvből nem regisztráltam, és tökéletesen meg vagyok nélküle. Ne mások véleményére hallgass.
2011. febr. 13. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem van FB-om, de nem nagyon használom xD És miért lenne baj? Most neked nem szimpatkus oszt kész
2011. febr. 13. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:
őő erre nem tudok mit mondani azért zavarja őket,mert menő aztán ennyi és unatkoznak :)
2011. febr. 14. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!