Miért zavarja a nagyobbakat, felnőtteket az, ha valakinek 13-14 éves korában már barátja van?
Én sem nagyon értem :S Szerencsére én anyukámmal már megbeszéltem, őt nem zavarná. Nem értem ezeket a szülőket, egyik osztálytársam is szép lány, járt egy fiúval és a lány apja másnap leüvöltötte a fiú fejét ˇ-ˇ ez van, féltenek minket :P
13/L
Az úgy nem igaz, hogy zavarja őket. Csak furcsa. Hisz még annyira az elején vagy mindennek. Meg attól is függ, hogy mit csináltok a barátoddal, amikor együtt vagytok. Mert, ha csak beszélgetek, vagy fogjátok egymás kezét, vagy elcsattan egy-egy titkos csók, azzal nincs semmi gond. A zavaró, ha a nyílt utcán ki sem látszotok egymás szájából. Ez minden korosztálynál visszatetsző.
De ez csak nagy vonalakban. Miért gondolod, hogy zavarja a "felnőtteket"?
28 éves
Ja neeem:) Nem rólam van szó:D
Csak sok válaszban olvastam..,mármint a válaszokban...,,minek neked barát..inkabb tanulj stbstb..ha valami ilyen téma van a gyk-n..
Tehát az itteni válaszolokra értem:D
és le is k*rvaznak minket.Nem azokat akik már 13 évesen...
amúgy barátom nincs is most:D
Nemis akarok:))
Amugy en nem anyara irtam:)) Hanem a válaszolokra...
Tudod, azért zavarja ez a felnőtteket, mert ők tisztában vannak azzal, hogy egy 13-14 éves még GYEREK!...
Persze, a 13-14 évesek ezt sosem így gondolják, őszerintük ők már "nagyok", komolyan gondolkoznak, elég érettek a szexre, stb...
Aztán majd 10-15 év múlva megértik, miről beszéltek akkoriban a "gonosz" felnőttek, és ők is félteni-óvni fogják a 13-14 éves kislányaikat...
Az én lányom, amikor 13-14 éves volt, értetlenül nézte az osztálytársait és itthon mesélgette elszörnyedve, melyik mennyire kifestve járkál, kikérik maguknak, hogy ők már nem gyerekek, fiúznak, buliznak, cigiznek, isznak...
A lányom meg azt mondta : "Én meg örülök, hogy gyerek vagyok és szeretnék minél tovább gyerek maradni!... Ők miért akarnak ennyire gyorsan felnőttekké válni?!"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!