Hát én csak a saját példámat(illetve ellenpéldámat) tudom felhozni azzal a valós vagy vélt állatással kapcsolatban, hogy egy 13-14 éves még gyerek. Sok a meggondolatlan és buta fiatal, de biztos akadnak kivételek most is. Bár igaz, nekem 15 évesen lett barátom, de csak mert akkorra sikeredett, hamarabb is lehetett volna, lelkileg már sok minden miatt érett voltam, és ezért is idegesít az, amikor minden 13 körüli lányt elkönyvelnek naív kis hülyének. Ha lelkileg érett, felelősségteljes, és persze szerelmes az adott lány, akkor szerintem teljesen rendben van a dolog.
2010. okt. 7. 20:10
12/21 anonim válasza:
Gondolj bele ha majd a te lányod 13 évesen haza állít egy fiúval.
16L
2010. okt. 7. 21:07
13/21 anonim válasza:
tegnapelötti kedves válaszoló én örülnék ha a lányom haza állitana 13 évesen egy pasival
2010. okt. 9. 12:45
14/21 anonim válasza:
Hát ha nekem lenne egy 13 éves lányom,és barátja lenne,akkor nem is az hogy zavarna,de nagyon félteném.Félteném,hogy szexelni fog,pedig még nagyon fiatal,nyugodtan várhat vele,hogy mégis megteszi,nem védekezik,és teherbeesik,vagy hogy nem lesz őszinte hozzám.Majd próbálom úgy nevelni,hogy őszinte lehessen,de a legtöbb szülő csak félt,ennyi.
23/L
2010. okt. 10. 21:46
15/21 anonim válasza:
Nekem 14 évesen volt az első komolyabb barátom és a szüzességemet is 14 évesen vesztettem el (jujuj borzalom). Nagyon szép emlék a mai napig, és nem lett belőlem ordas k...a:) Sztem a kötelező köröket sok "békával" le kell futni míg jön mind1, ugyanúgy lesz benne jó és lesz rossz.Ne hidje senki hogy egy 18 éves lány jobban fel van vértezve mint egy 14, mert nem a kor hozza az eszet hanem a tapasztalat! Ahoz hogy tényleg tudd hogy milyen emberre van szükséged tapasztalat kell.
Ha az én lányomállítana haza egy fiuval ebben a korban, örülnék hogy megtisztel a bizalmával, elbeszélgetnék vele a fogamzásgálásról, lehetőleg elkezdenék vele gyógyszert szedetni (nem lesz semmi baja tőle, a mai gyógyszerekben már alig van hormon)
2010. okt. 11. 22:12
16/21 anonim válasza:
Igazából erkölcsi kérdés, hogy kit mi zavar, a jelenlegi társadalmi norma szerint pedig nem elfogadott ilyen életkorban párkapcsolatot kialakítani.
2010. okt. 13. 16:47
17/21 anonim válasza:
engem nem zavar :)
2010. okt. 13. 22:55
18/21 anonim válasza:
Sok szülő azért félti a gyerekeit mert 13 évesen még nem mindenki tud érett komoly döntéseket hozni, akkor még én is másképp láttam a dolgokat mint most már felnőttként. Változik az ember és a tapasztalat az idő előrehaladtával gyarapszik!
2010. okt. 13. 23:44
19/21 anonim válasza:
A tapasztalat nem idővel gyarapszik, hanem tapasztalással...Gondolom te is azért látod másként a dolgokat mert már túlvagy pár kapcsolaton. Ha nem lett volna még kapcsolatod, akkor tapasztalatod se lenne.
2010. okt. 13. 23:59
20/21 anonim válasza:
Én is erre gondoltam meg még sok minden másra is amitől az ember felnőttként tud már gondolkozni, nem csak párkapcsoltai tapasztalatra van szükség van olyan dolog ami csak jön és idővel tapasztalja meg az ember de nem megyek bele a részletekbe az előzőbe is rövid szerettem volna lenni. Ennyi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!