Miért van az, hogy mostanában már a kisbabákat is úgy öltöztetik, mint a felnőtteket?
Figyelt kérdés
Külön részes együtteseket adnak rájuk, vagy farmer nadrágot, farmer szoknyát. Nekem eszembe nem jutna a 4 hónapos lányomra farmert adni, hisz az olyan kemény anyag, a picik bőre pedig még érzékeny. Lehet régimódi vagyok, de én szinte mindig rugit adok rá. Sokkal kényelmesebben tud benne mozogni, nem csúszik fel a dereka stb.2011. júl. 24. 00:46
1/18 anonim válasza:
Nekem is fura. Én kb. 9-10 hónapos koráig adtam rá rugdalózókat, a sógornőm már egy hónapos korától nadrág-pólókat ad a gyerekre....
2/18 anonim válasza:
Szintén nekem is fura,ismerősöm mindíg farmerszoknya,NYAKLÁNC,hajába csitt csatt,pedig pár hónapos kislány..tündéri meg minden,de a nyaklánc is nagyon kényelmetlen lehet neki,és abba alszik,én félteném mert nem valami lógó,hanem szorosabb gumis anyag..én is a rugdalózóra,body-ra szavazok! látszik azokon milyen kényelmes:)
3/18 anonim válasza:
Haladunk a korral, persze hogy melyik irányba a franc se tudja. Valakinek bejön, valakinek nem, ez az élet nagy rejtélye. Nem biztos hogy rossz az amit csinálnak attól hogy neked nem tetszik meg nem érted.
4/18 anonim válasza:
holland rokonaink szoktak küldeni a gyerekekről képeket és néha ilyen babazsúrokon meg hasonlókon látom hogy be van zselézve a gyerekek haja :D először vicces volt, de elég sokszor vannak ilyen képek, és nem csak az ő gyerekeiknek, mindenkinek. nekem se tetszik ez az irány, hogy már egy 4 éves kisfiú úgy néz ki mint egy metrosexuális.
5/18 anonim válasza:
Hát szerintem az a farmer másmilyen, mint amit mi hordunk, inkább csak farmer szerű. De: én pl a bodyktól undorodtam meg, mert öcsém mindig azt "hordott" de amikor átázott a pelus, v ilyesmi, akkor annyira undorító volt az egész, h elhatároztam, ha nekem gyerekem lesz, bodyról szó sem lehet.
De a rugdalózók édik, főleg ami valamilyen állatot mintáz :)
6/18 anonim válasza:
Én a múltkor a halálfejes hajpánton lepődtem meg egy alig egyéves kislányon.
7/18 anonim válasza:
Szia!
Valóban vannak ilyen szülők. De mondjuk szerintem azt is meg lehet csinálni, hogy bodyt adni a kisgyerekre és arra rá egy pólót, illetve a nadrágot, vagy szoknyát.
8/18 anonim válasza:
pl.itt spanyolban en meg nem lattam egy babat se rugdalozoban, itt ezt csak otthonra vagy pizsamanak hasznaljak.az utcan soha.
9/18 anonim válasza:
Kisfiamnak csak ez elsö hónapban volt rugi utánna meg csak alváshoz használtam.
10/18 anonim válasza:
Én fél éves koráig body-n és rugin kívül semmit nem adtam rá.Persze ha elmentünk sétálni, mert ősszel született kiskabát, sapka, télen overall.Nekem is ez volt a legkényelmesebb.Egyrészt szabadon mozgott benne, nem csúszott le a zokni a lábáról, nem vágott be a gumija a lábába, nem rajzolt rá mintákat.Amikor már nagyobb lett, és ruhát adtam rá: hát, többet volt a nyakában.A szoknya mindig a nyakába csúszott, a zokni meg mindig lecsúszott, csupaszon hagyva a lábát.Pelenkázásnál is jobb a lába között kigombolni, mint levenni a harisnyát, kigombolni a bodyt, majd vissza rá a harisnyát stb.Egy szó mint száz, kényelmesebb a gyereknek is, és nekem is.Most már 10 hónapos, van napozója, csini ruhái ( van, amit úgy nőtt ki, hogy rajta se volt), szoknyái,mindene.Itthon body+nadrág+zokni vagy rugdalózó, ha megyünk valahová akkor már ruhába öltöztetem.Amit soha nem használtam: az a póló.Van vagy 30 darab,ami sosem volt rajta.Nem akartam csupasz derekat látni a lányomnál.Van egy ismerősöm,akinek már egy hónaposan cipő volt a gyereken, meg nyaklánc meg szoknya.Minek egy ekkora gyerekre cipő???Azon kívül, hogy aranyos?Lányom lába annyira pici, hogy a sok pár cipője közül egyetlen egy jó rá, de azt is mindig leveszi.Egy perc, míg megtalálja a tépőzárat, és onnantól kezdve csak rágcsálja a cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!