Miért van az, hogy mostanában már a kisbabákat is úgy öltöztetik, mint a felnőtteket?
Miből gondolod, hogy kényelmetlen az a farmer? Fogtad? Én használtan veszem a ruhákat, főként Next márkát és pihe-puha még a farmer is. Teljesen kényelmesek, bővek, jó szabásúak és CSINOSAK.
Mi a gond a body-farmer változattal?
Te mibe öltözteted a babádat?
A pólya az a kényelmes vagy mi?
Az én kislányom kimondottan utálja a rugdalózókat, így már nem is altatom abba. Body és nadrág.
Szerintem nagyon cukik édesen felöltöztetni.
Legtöbbször pl a pulcsija polár anyagú, ami puha, praktikus, meleg és könnyen kezelhető, könnyen ráadható.
Vagy harisnya. Imádja, kényelmes, csinos. Hogy valaki ráad még szoknyát is, miért lenne kényelmetlen?
Nekem ez a véleményem
2,5 éves és 5 hónapos babák anyukája
Az én lányomra 2 hetes koráig adtam rugit, mert folyton kihúzta a lábát (elég hosszú a talpa), így csak lógott rajta. Másrészt meg sokkal egyszerűbb volt a kisnadrágot lehúzni pelenkázáskor, mint a patenttal bíbelődni.
Ami nekünk van farmer, az pl. nem farmer anyag, hanem pamut, csak farmer hatású. És nem gombos, hanem gumis a dereka.
Most 5 hónapos, sokszor adok rá pólót rövid vagy hosszú nadrággal. Nem szokott felcsúszni, max. ha ő felhúzza és rágcsálja. :)
Ha meg megyünk valahová, akkor pláne nem csúszik fel, mert a hordozóban ül.
Ezt én sem értem, és nem is tartom jónak. Egy egész nap fekvő babának, mi a francnak nyomja a derekát még a harisnya meg a szoknya korca is. Akik szerint ezek a cuccok is pihepuhák meg kényelmesek, javaslom öltözzenek fel így, és feküdjenek egész nap. Nem mellesleg egy ilyen picúrnak bő rugit, kellene hordani, mert a csípőizület normális fejlődéséhez, kell hogy szabadon tudjon mozogni a lába. Ezt nem tudja sem naciban, sem szűk ruigiban.
Azt hiszem a gyerek egészsége előbbrevaló, mint a divatolás a védőnőnél, vagy bevásárláskor.
Én nem azt mondom, hogy állandóan rugi van a lányomon és nem adok rá soha csini ruhát. De szerintem sokkal kényelmesebb. Eleinte nekünk is olyan rugijaink voltak, amikből kicsúszott a lába, mert szélesek voltak(azokat nem vettük, hanem kaptuk). Most már a Tesco-ban vesszük a rugikat és azokból soha nem csúszik ki a lába, praktikusak és kényelmesek.
Én is adtam már rá ruhát harisnyával és egész nap lefelé húzgáltam, mert mindig felcsúszott neki. És vannak nadrágjai is, mert ha body-ban van gyorsan és kényelmesen rá tudom húzni, ha hűvösebb lesz. (Egyébként én a póló-nadrág összeállítást kérdeztem, nem pedig a body-nadrág-ot.)
És itt van ismét az, amit már sokan megjegyeztek, hogy valaki feltesz egy kérdést és egyesek már off-olgatnak. Én nem mondtam, hogy elítélem azokat akik úgy öltöztetik a gyereket, nem kell leharapni a fejem.
Én pedig azért sem fogok reagálni ezekre, max észreveszi, hogy nem tetszett a válasza, mert lepontoztam.
Szép napot mindenkinek!
Amúgy nagyon vicces h már megint megy a lepontozás, tudnám miért? Mindenki azt ad a gyerekére amit jónak lát, nem hinném h ez őket zavarja, sőt!
Egyszerűen nem értem minek kell egy másik véleményt lepontozni, ez annyira primitív! Ez csak egy vélemény, senki nem mondta h ki h csinálja, mindenki leírta, h neki mi a kényelmes, mi tetszik neki, akkor minek megy a bunkózás már megint???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!